Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem smutna bardzo

tak bardzo sie modliłam

Polecane posty

a Bóg mnie nie wysłuchał ... dlaczego?

a w czym Cie nie wysluchal? czasem dzieją sie rzeczy ktorych nie chcemy i zycie toczy sie tak jak nie hccemy a to wszystko po to zebysmy potem potrafili 2 razy mozcniej cieszyc sie z tych dobrych chqwil jakie nas spotykaja i zebysmy potrafili je dostrzegac:)

do jednego sie zawsze modle.. ostatnio trzy dni z rzędu odmawialam rózaniec, litanie , pozatym modlitwe do MATKI BOSKIEJ NIEUSTAJĄCEJ POMOCY, i do św . Tadeusza Judy i nie pomogli mi :( jestem bardzo rozczarowana, a Tadeusz Juda podobno pomaga w kazdej potrzebie, mi nie pomogl :(

Gość salomonka
bo oprócz naszych pragnień jest jeszcze wola Boska... więc modlitwa nie zawsze jest z Nią zgodna.

Gość htfrvuykryj
moze to byla zbyt wygorowana prosba a o co prosilas powiedz tak mniej wiecj, jesli nie chcesz w prost

fakt moze nie chodze do kosciola często i do spowiedzi, ale wole sie modlić w domu, a jak juz siąde to potrafie sie godzine modlic ostatnio bardziej intensywnie, kleczalam przed obrazem SERCa PANA JEZUSA i gapilam sie w napis: JEZU UFAM TOBIE. Zaufalam ale niestety nie byl ze mną gdy go potrzebowałam, teraz mam do niego zal..

Gość salomonka
kiedyś efekt mojej modlitwy był niemal natychmiastowy.... i dokładnie odwrotny od moich oczekiwań i wcześniejszych próśb. Pomodliłam się słowami: Panie Boże zrób z tym co chcesz, ale ja już tak nie mogę

Gość weronisiax
Taaak a Ty myslisz ,ze bog i reszta swietych to wrozki ktore spelniaja kazde zyczenia........Masakra..............

mialam ważny egzamin, podchodziłam bez nerwów bo bylam pewna ze JEZUS mi pomoze i zdam.. niestety nie zdalam a w myślach ciągle wymawiałam słowa: JEZU POMOZ MI :(

wiesz nie ma znaczenia czy modlisz sie godz czy 5 mij wazne jak sie modlisz.masz zal do Boga bo Cie nie wysluchal a pomysl sobie ile zalu on moglby miec do Ciebie za to ze nie chodzilas na msze swieta za to ze nie przyjmowalas komunii.jednak on to wszystko rozumie bo kazdy grzeszy i nie wymaga od Ciebie nie wiadomo czego wiec Ty tez staraj sie go zrozumiec.on chce dla nas jak najlepeij nawet jesli z poczatku wydaje nam sie ze to najgorsze rozwiazanie pozniej w koncu dostrzezemy plusy tego co sie stalo

Gość też tak kiedyś miałam
od zawsze byłam dobrą katoliczką, przynajmniej starałam się być. A potem przyszedł ciężki czas i choć modliłam się bardzo, Bóg mnie nie wysłuchał... Straciłam część wiary. Teraz już nie umiem się tak modlić.

Gość to może trzeba było
skrócić czas modlitwy a wydłużyć czas nauki?

Gość uia
a moze trzeba bylo sie nieco pouczyc?

nie zdalas egzaminu bo nie umialas a nie dlatego ze Cie Bog nie wysluchal.Bog to nie fabryka zyczen powiesz jakies i sie spelni.zeby zdac egzamin trzeba sie nauczyc zeby cos w zyciu osiagnac trzeba do tego dazyc Bog jest po to zeby dawac nam sily a nie zeby zdawac za nas egzaminy

problem w tym ze ja wszystko umialam, ale jeden maleńki szczegół o wszystkim zadecydował.. mowilam sobie PANIE Boze wlasnie teraz potrzebuje twojej pomocy, prosze pomoz mi tak bardzo cie o to prosze :( niestety nic nie pomoglo

to zamias prosic Bogas trzeba bylo myslec nad tym pytaniem ktorego nie umialas.nastepnym razem sie bardziej przyluz nie mzoena o wszystkie nasze problemy obwiniac Boga to troche nie fer nie sadzisz?

Gość uia
taaaa, komu chcesz wcisnac taki kit? Ja WSZYSTKO umialam, oprocz malenkiego szczegoliku i przez ten jeden malenki szczegol oblalam. Zdawalam w zyciu tyle egzaminow, ze powiem Ci, ze taki przebieg wydarzn jest praktycznie NIEMOZLIWY.

złoty- możesz być pewien ze modliłam sie ze łzami w oczach, tak bardzo mi zależalo na tym egzaminie, uwierzyłam ze zdam.... bylam pewna :( a dzis ze łzami w oczach zarzucam MU to ze nie byl przy mnie :(

nie jestem licealistką, nie modlilam sie o piątke z chemii :( to tez nie jest moj pierwszy egzamin ale był dla mnie bardzo ważny

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Bóg pomaga wtedy gdy masz go w sercu cały czas ! A ty pewnie zwracasz się do Niego tylko w potrzebie heh..... Jak trwoga to do Boga tak ? żal

wyobraz sobie ze osoba na ktorej zalezy Ci najbardziej na swiecie zapomniala o Tobie olewala Cie i przypomniala sobie o Twoim istnieniu jak miala jakis problem.jak bys sie czula gdyby takie cos mialo miejsce?nie win Boga o cos czemu nie jest winny.gdybys sie ucayla to bys zdala i taka jest prawda

nie wiem czy znacie taką nowenne 9dniową do Sw. Tadeusza Judy o pomoc w sprawach beznadziejnych, czytalam ze zawsze wysluchuje...ale mnie nie wysluchał jakos

pozatym nie modlilam sie o nagly przypływ wiedzy.. uczylam sie i umialam. Niestety tutaj liczylo sie rownież szczęscie, prosilam o pomoc Boga ale szczęscie nie dopisalo :(

ostatnio trzy dni z rzędu odmawialam rózaniec, litanie , pozatym modlitwe do MATKI BOSKIEJ NIEUSTAJĄCEJ POMOCY, i do św . Tadeusza Judy i nie pomogli mi jestem bardzo rozczarowana, a Tadeusz Juda podobno pomaga w kazdej potrzebie, mi nie pomogl zwracaj sie do Boga a klepac regulki to mozesz w nieskonczonosc :o

zeby bog Cie wysluchal trzeba sie dlugo modlic i czesto a przede wszystkim szczerze a nie pomodlisz sie na ostatni dzien i liczysz na cud.nie ma tak dobrze.zycie to nie bajka

to nie byly tylko regulki ,to rowniez modlitwy wlasnymi slowami a potem litanie ..