Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem smutna bardzo

tak bardzo sie modliłam

Polecane posty

Gość zdegustoowana
no to teraz obraź się na Boga, bo jak śmiał nie spełnic twoich życzeń oj dziewczyno czy ty w ogóle myślisz? skąd w tobie taka roszczeniowa postawa do Boga? Bóg na tak podskakiwać jak ty mu zagrasz?

Gość dorotkastokrotka113
a ja kiedys wygarnelam Bogu co mysle! ze dlaczego to mi zawsze ma sie nie ukladac! Poszlam z dala od ludzi na lake i krzyczalam do niego! Oprocz tego sie modlilam i poprawa jest :)

ryczalam wczoraj bardzo dlugo i krzyczalam dlaczego mi to zrobiles, nienawidze Cie juz wiecej o nic Cie nie poprosze :(

to w nim byla ostatnia nadzieja, ostatnia deska ratunku..

jestem smutna bardzo nie zostaniesz wysluchana jak sie nie nawrocisz. "Jeżeli więc ustami swoimi wyznasz, że JEZUS JEST PANEM, i w sercu swoim uwierzysz, że Bóg Go wskrzesił z martwych - osiągniesz zbawienie. Bo sercem przyjęta wiara prowadzi do usprawiedliwienia, a wyznawanie jej ustami - do zbawienia" (Rz 10, 9 10).

Gość indii...
wiesz nie czytalam wszystkich postow tylko pierwszy ostatnio czytalam bardzo ciekawa ksiazke byla w niej poruszona roznica miedzy czczeniem BOGA a sluzBA ODDANIA dla Boga i chyba w tym rzecz

Gość uia
przestan traktowac Boga jak supermarket, w ktorym zabraklo twoich ulubionych chipsow!!! Bogu sie nie narzuca swojej woli "chce zdac" tylko prosi o pomoc i ODDAJE sie w jego rece.

Gość ja tez sie modlilam wczoraj
zreszta modle sie i zawsze powtarzam ta prosbe. I znow mnie Bog nie wysluchal i musialam sie dzis obudzic :O Nie wzial mnie do siebie. No ale nie mam Mu tego za zle. Widocznie za malo jeszcze tu wycierpialam, nie zasluzylam.

Gość kur
a zawierzyłaś mu Się S?? bo teraz piszesz tak jakby ci się należało spełnienie tej prośby przez Boga, a uwierz mi Bóg wie co dla nas dobre i nie zawsze to o co prosimy jest dobre dla nas ale nie martw się i nie trać wiary, wcześniej czy póżniej Bóg Cię wysłucha

nie myślcie sobie ze modle sie tylko wtedy gdy coś chce. Modle sie czasami za to aby podziękować, przeprosić, modle sie za rodzicow za to zebym nigdy nie przestawała wierzyć modle sie o miłość ... modle sie bo wierze w Boga, wiem ze moze moja wiara nie jest idealna wiem ze duzo rzeczy robie nie tak jakbym chciala. Ale przepraszam Boga za to ze jestem taka ułomna w swoich modlitwach. Czasami mam wątpliwości ale patrze na jego obraz i przepraszam ze przez chwile zwątpilam ... teraz jestem wsciekla ale chyba musze go przeprosic :(

Gość trzeba było się uczyć
bo na ludzką głupotę nawet Bóg bywa bezsilny

ok.. nie musicie komentować

Gość trzeba było się uczyć
nie bądź zła na Niego, może to próba. Zresztą Bóg to nie złota rybka ani koncert życzeń.