Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalopotanaa

Mój chłopak ma obronę pracy

Polecane posty

Gość zalopotanaa

Mój chłopak ma obronę pracy licencjackiej, a ja nie wiem jak powinnam sie zachować? Wydaje mi się, że powinnam iść z Nim...ale cos mu kupic? moze na obiad zabrac? a moze i to i to? Prosze o pomoc Pozdrawiam

Gość obciągnij mu
to się wyciszy i odnajdzie skupienie

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwww
napewno bedzie mu miło jak pojdziesz z nim:) mozesz mu kupic cos na szczescie:)

Gość zalopotanaa
wlasnie mam zamiar isc- to bedzie niespodzianka bo On mysli, ze bede w pracy, ale cos jeszcze chce kupic-ale nie piora bo ma ich duzo...cos innego..jakies pomysly?

Gość do retro
lepiej zapytaj czy chce abys z nim szła moze nie chciec ,moze bedzie sie bardzo denerwował i nie zechce zebys to widziała wiec bedziesz go swoja osoba jeszcze bardziej stresowac :O moim zdaniem mozesz isc i nic mu nie powiedziec poczekac przy wyjsciu i zrobic niespodzianke wreczajac bukiet gozdzików hehehe

Gość zalopotanaa
wlasnie tez tak myslalam z tym stresem, wiec chyba przywitam sie z Nim dopiero jak wyjdzie z obrony...ale zobacze jak to wyjdzie w praktyce Pic z kumplami niestety nie pojdzie tego dnia lecz w weekend, wiec sadze ze ja jako dziewczyna powinnam urozmaicic mu ten dzien..

idz z nim niedawno ja sie broniłam i mój męzczyzna był ze mną, to strasznie mnie dopingowało... a kupił mi taka tabliczke z napisem...\"z ciebie to dopiero jest CIAŁO PEDAGOGICZNE\", a ja oczywiscie studiowałam pedagogikę:)

co robisz że tak fajnie schudlas?? a propo tematu: moj ma dzisiaj obrone ale nie chcial zebym go ogladala w stresie. trudno. zadzwonie i pogratuluje a potem moze jeszcze dorzuce fajny prezent.sie zobaczy ;)