Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nec

Ugotujcie ze mną rosół

Polecane posty

Gość siedz jak chinka w solarium
z toba nie :o

Gość rosołekpierdołek
i jeszcze jedna rada, najpierw do wody wrzucamy mięso wołowe,a dopiero po jakimś czasie kurczaka i włoszczyznę. Inaczej kurczak i włoszczyzna zamieni Ci się w rozgotowaną bulbę

Gość jak piekę kurczaka
Chinko, to nie obsesja tylko świadomość tego co się je. Chcesz - jedz, nie chcesz nie jedz. PS. spozywanie glutaminianu sodu może powodować nerwowść ....... ;)

Gość siedz jak chinka w solarium
chinka tego juz nie wyleczysz tak ci zostanie :D

Masz cos do mnie to powiedz, a nie rób z siebie pomarańczowego pajaca :D Tak jakby ta kostka wrzucona do zupy miała wiecej szkodliwych składników, niż inne które na co dzień sie je i nawet nad tym nie zastanawia

Gość młoda gosposia
Złoty..... MAsz na imię Adam?

chinko wyobraź sobie ze na tym świecie są ludzie nie tylko z wielkich miast ale z małych miejscowosci gdzie właśnie uprawia sie warzywka swoje bez nawozów kurki brykają po podwrórku i robaczki wcinają tudzież zboże a krówki pasą sie na łące a w zimie jedzą sianko i buraki. Są takie miejsca, serio:) i wtedy taka kostka to naprawde psuje tą sielaneczke:)

Gość a jednak widać zły wpływ
kostek rosołowych :D nie jedzcie, bo bedziecie pluć żółcią jak Chinka

no jednak mam wrazenie ze w różowym notesiku. Poprostu nie wiem skąd to przekonanie że tylko mieszkanki wielkich miast na kafe piszą. Aha ja nie jestem rolnikiem a mam takie wlasnie warzywka i patrz ty, pisze na kafe

ja wiem że ty nie odróżniasz swini od owcy i myslisz ze krowy jak w milce są fioletowe:) ale świnia jak ryje nie można posprzątać bo ona i tak rozwali ten gnojek:)

Gość trafił swój na swego
:-O obie głupiutkie nastolatki :-O

Gość Nec
nie było mnie gtak długo, bo sąsiadka na kawę wpadła :) rosołek mruga, mięso prawie się rozgotowało, czy teraz moge już dodać soli? Muszę sobie kupić sos sojowy, czy on podobnie smakuje jak maggi?

do chinki zabawa z moim dzieckiem w piaskownicy ma wyższy poziom niż ta rozmowa z tobą więc do widzenia

Gość Nec
wracając do tematu vegety i innych polepszaczy, nie wpadam w paranoję, ale tam gdzie nie muszę dodatkowo się truć, to tego nie robię. Nie jem zupek z torebek, kartonów, nie kupuję czipsów, tak samo lepiej smakuje sok świeżo wyciśnięty w sokowirówce bo te kartonach powodują tylko zgagę.

Gość Nec
jakie zioła mogłabym dodać do tego rosołu bo z sama sól nie daje takiego pełnego smaku

właśnie w jedzeniu juz i tak sporo polepszaczy jest to nie trzeba ich jeszcze sobie dodawac. Odkąd urodziłam dziecko przestalam stosowac te vegety bo najpierw karmiłam potem gotowałam dziecku i tak juz zostało że nie stosuje kostek i innych takich