Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka 26

Powróżę 3 osobom

Polecane posty

Gość Justynka 26

Prosze o pytanie, wiek i imie

Gość ankietka ....
Co myśli o mnie Tomasz? Ilona 30, Tomasz 33

Gość to ja też poproszę jako trzeci
Ania, 26, czy mój obecny facet jest "tym jedynym" ?

Gość Justynka 26
Musicie mi podać imię swoich matek i wiek kiedy straciłyście cnotę.

Gość trzeba było się uczyć
przepraszam za tę szczerość, ale babom tylko faceci w głowach. Czy będzie ślub, czy będą dzieci, czy myśli o mnie i co... Nie chcecie wiedzieć, czy na starość będziecie sprawne, czy będziecie zdrowe... No nic, nie muszę tego rozumieć

Gość a ja tez poprosze
Czy w końcu uda mi sie zajsc w ciąze?wiek 24 imie katarzyna

Gość a ja tez poprosze
Imie mamy iwona a wiek..17 lat

Gość Justynka 26
Tak Kasiu, zajdziesz w ciąźę, musisz tylko odbyć stosunek. Dzieci nie biorą się z kapusty.

Gość ja poprosze
jak potoczy sie moje zycie uczuciowe Izabela 140162 pozdrawiam

Gość Justynka 26
Mama Iwona będzie próbowała odwieść Cię od Twojej ważnej źyciowej decyzji, gdy osiągniesz 34 lata. Ale nie słuchaj jej, inaczej powielisz jej błędy.

Gość Justynka 26
niunia1986pocztylionka Karty mówią , że sprawa o jaką pytasz ma swoje podłoże ukryte głęboko w podświadomości. Prawdopodobnie nie potrafisz sobie z tym poradzić, nie wiesz jak wybrnąć z sytuacji, która jest dla Ciebie nadzwyczaj trudna i jak Ci się wydaje beznadziejna. Jedyne co można tu poradzić, to wejść w to i nie bacząc na wewnętrzne podszepty rozprawić się z tym na zawsze. Ten problem może mieć swoje źródło w dzieciństwie, gdzie system narzuconych Ci norm dzisiaj nie pozwala podejść do tego bez wahania i bez obaw, co z tego wyjdzie.Karty pokazują, że macie szanse być razem ale będa pewne przeciwności losu, których możecie nie pokonać.Jeżeli chodzi o dzieci nie widzę narazie u Ciebie macierzyństwa, zapytałam więc kart czy możesz je mieć i odpowiedziały stanowczo, że tak.

Gość zinka ....
trzeba było się uczyć - to chyba proste ... Co za głupie pytania .. czy na starość będę chorować...? To oczywiste, że bez powodu się nie umiera ... :O

Gość kasiatko-ja
kasia 24 lata 14.11.1983 on maz lukasz 25 lat 12.09.1983 kiedy bede w ciazy, ile on bedzie pracowal w tej firmie co teraz?

Gość a ja tez poprosze
dziekuje Justynko za wytłumaczenie tylko że ja od 3 lat juz próbuje:(

Gość Justynka 26
Izabelo, stoisz teraz na rozdroźu i wahasz się. Radzę Ci tym razem skorzystaj z tego, co podpowiada Ci rozum, bo chwilowe rozterki sercowe nie kroją się na nic trwałego.

Gość Justynka 26.
Kasiątko, za 2 tygodnie dostaniesz okres, więc w ciąźę bę∂ziesz mogła juź zajść przy najbliźszej owulacji, tak podpowiadają mi gwiazdy. Skorzystaj z ich przychylno sci, bowiem Twój mąź będzie miał teraz przez rok bardzo dobr a passę w pracy. Jednak to wszystko się zmieni w pod koniec lata 2009, do jego działu przyjdzie nowa dziewczyna, która zawróci mu w głowie. Ty się o tym dowiesz i będziesz chciała się rozwieść. Nie rób tego, Łukasz kocha tylko Ciebie, a ta przygoda będzie tylko skutkiem wypicia drinków Sex on the Beach na firmowej imprezie. Wasza mała córeczka (Julia albo Oliwka??) pojedna Was.

ankietka... Karty wskazują na niepewność sytuacji, w której się aktualnie znajdujesz, mówią też o potrzebie zdecydowanego działania i dokonania wyboru. Sprawa może dotyczyć partnera życiowego, może też wskazywać na konieczność zrewidowania swoich uczuć do konkretnej osoby lub sprawy.Karty przedstawiaja mi jego jako człowieka, który przez swoje dotychczasowe działania uwikłał się w sprawy, które postawiły go w sytuacji bez wyjścia. Okoliczności zmusiły go do zaprzestania działań i choć nie jest pewny swojej obecnej sytuacji, musi akceptować to, aby nie pogorszyć swojej doli.Ten człowiek jest skryty i rzadko okazuje swoje uczucia.Pytasz co o Tobie mysli.Zalezy mu na Tobie ale nie potrafi tego okazac.

Gość tuluzaa
powróżysz mi?pliss Kiedy zajdę w ciąże? 24 Beata

Gość Justynka 26.
Beatko, po pierwsze, musisz się odpręźyć, wyczuwam u Ciebie aurę ogromnej determinacji i zdenerwowania, nie sprzyja to zajściu w ciąźę. Musisz trochę zmienić swój tryb źycia i przestać myśleć o problemach. Moźe za długo brałaś antykoncepcję? Jedz witaminy.

hej wrozko!Bardzo prosze o wrozbe! Czy bede z tym chlopakiem?czy on cos do mnie czuje?jesli nie to kiedy mam szanse na nowa milosc? Monika 27.05.1986,Paweł 27.06.1981 Dziekuje:)

Gość Justynka 26.
Piszę z kropką, bo jakiś troll mi ukradł na czarno nicka :/

Gość Justynka 26.
Monika, daj mu czas, ten chłopak niedawno przeźył jakiś zawód miłosny i potrzebuje trochę czasu nim otworzy się na nową miłość. Póki co, bądż przy nim jako przyjaciółka, a miłość pojawi się w najmniej oczekiwanym momencie.

Gość tuluzaa
jest coś w tym co mówisz jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów ale jak w dzisiejszych czasach sie wyluzować:( Jeszcze jakbym spytała o mojego męża czy nasze małżeństwo jest szcześliwe?:)