Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justynka 26

Powróżę 3 osobom

Polecane posty

Gość wrozko
czy wrozka sie zaczernila?bo juz nie wiem ,ktore odpowiedzi sa pisane przez prawdziwa Justynke?

Gość Justynka 26.
Tuluza, owszem jesteście szcześliwym małźeństwem, jest jednak jedno ALE, wydaje mi się, źe trochę mało w nim luzu i spontaniczności. Wybierzcie się gdzieś, oderwijcie od ryutyny dnia codziennego, a Wasz związek odźyje na nowo, bo ogólnie jesteście fajną parą.

Gość tuluzaa
kurcze Ty naprawdę umiesz wróżyć. Dziękuje Ci ślicznie i pozdrawiam:)

Gość Justynka 26.
Wkurzona Blondi, to czas pokazę, powtarzam, źe musisz być cierpliwa...

Gość Justynka 26.
Anno, jest taka osoba - Twoja mama kocha Cię szczerze i bezinteresownie. Na innych musisz uwaźać.

Gość demetriosss
Agnieszka, 25 lat, czy niedlugo wyjade za granice?jaki los czeka mnie z chlopakiem z ktorym w tej chwili jestem?

Gość ja poprosze
Justynko dziekuje,prosze powiedz jeszcze czy bedzie ciag dalszy tej znajomosci ?ja i mzczyzna 09.04.70

Gość Justynka 26.
Agnieszko, nie wybieraj się za granicę, bo Twój związek na tym ucierpi, a jest to chłopak z którym pójdziesz juź do ołtarza, to ojciec Twoich dzieci - 2 synków. Tylko musisz zostać w kraju, bo inaczej Twoje źycie przez 10 lat będzie jak rozsypane pudełko puzzli...

Gość Justynka 26.
To wszystko zaleźy oid tego męźczyzny, choć wydaje się być rozsądną i odpowiedzialną osobą.

Gość demetriosss
Justynka 26. [zgłoś do usunięcia] Agnieszko, nie wybieraj się za granicę, bo Twój związek na tym ucierpi, a jest to chłopak z którym pójdziesz juź do ołtarza, to ojciec Twoich dzieci - 2 synków. Tylko musisz zostać w kraju, bo inaczej Twoje źycie przez 10 lat będzie jak rozsypane pudełko puzzli... Ale mezczyzna z ktorym jestem zwiazana jest obcokrajowcem, ja w tej chwili jestem w polsce on w swoim kraju.wiec jak to mam nie wyjezdzac bo ucierpi nasz zwiazek?to jak mam z nim byc na odleglosc?:o

Gość do demetrioss
przecież wróżba dla Ciebie to podszyw, nie zauważyłaś? :O

Gość przestan mieszac podszywie

To ja założyłam ten temat a ta osoba sie pode mnie podszywa.Postawiłam karty 2 pierwszym osobom.Na reszte pytań odpowiada \"ona\".

mi ssie wydaje ze te wrozb sa wyssane z palca...bo to dziwne ze ktos zadje pytanie a juz po minucie ma odp?Przeciez rozlozenie kart i napisanie zajmie chociaz te 8minut,a nie jedna czy dwie !!!!!:-o

Gość Justynka 26.
Demetrios, wszystko się zgadza, bo ten obcokrajowiec nie jest Ci pisany, kochana.

Gość do prawdziwej wrozki
Czy mozna jeszcze liczyc ,ze powrozysz ?

Gość Justynka 26.
HEHE HE, ALE WY JESTESCIE POWALONE, ZEBY WIERZYC W TAKIE RZECZY!!! WYSTARCZY WAM COS WYSSAC Z PALCA I JUZ ŁYKACIE!!! TA ZACZERNIONA JUSTYNKA TO NAWIEDZONY POPAPRANIEC ZYCIOWY.