Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinna..25

Nie rozumiem dlaczego faceci tak robią

Polecane posty

Gość ewelinna..25
"moze go zmęczyło jeżdżenie? moze Ty do niego pojedz?..." Nie no, jeżdżę do niego, tylko że rzadziej niż on do mnie. On ma autko i w godzinę 20 minut jest u mnie, a ja się telepię autobusem 3 godziny w jedną stronę, do tego autobusy jeżdżą rzadko do tego miasta. O niechęć do jeżdżenia raczej nie chodzi, bo jednak przyjeżdżał prawie w każdy weekend (oprocz tych, gdy ja jeździlam lub gdy odwołał) przez tyle miesięcy. Tu chodzi o zwyczajną sprawe - kobieta nie jest dla niego priorytetem. Jest rzeczą ważną, ale na równi z nią są ważne inne rzeczy, a momentami nawet ważniejsze. Nie wyobrażam sobie takiego podejścia z mojej strony.

Gość jacek1982
jak mozna tak faceta molestowac i zachowywac sie jak rozkapryszona panna ?

Gość w.w.w.
a.b.c. nie przesadzaj :) czasem mozna po prostu nie miec czasu albo musiec zrobic cos innego. taki lajf.

kochana rozumiem cie moj facet ma identyczne wejscia i tez chcialbym sie dowiedziec dlaczego tak jest..:(;/

Z doświadczenia wiem, że jeśli facet nie wie czy się spotkamy czy nie, koledzy i inne wyjazdy są ważniejsze ode mnie, to nie wróży to niczego dobrego. też kiedyś coś podobnego przerabiałam... Niby mu zależało i w ogóle byłam super, jedyna, ale potrafił w weekend wyjechać do znajomych bądź szedł na jakąś imprezę... czyli jak dla mnie - nie zależy mu aż tak bardzo jak tobie na tym związku