Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obolała

boli już nie wytrzymuję

Polecane posty

Gość obolała

Posłuchajcie, dziewczyny - @ miałam 2 tygodnie temu, w piątek poczułam że znów dostanę (ból piersi, charakterystyczny ból brzucha) - no trudno, mam nieregularne cykle, po 2 tygodniach to za szybko - ale pewnie może być i tak. I do tej pory mnie to tak męczy, brzuch mnie boli STRASZLIWIE, jakby mnie miało rozerwać na kawałki, mam plamienia raz większe, raz mniejsze - i nic! Żadne przeciwbólowe tabletki nie pomagają, nie mam sił normalnie funkcjonować. W ciąży nie jestem (robiłam test na wszelki wypadek, ale też zbyt wcześnie na test). Co zrobić? Niech w końcu się zacznie! Pomocy!

Gość ooooooooooooo
ile masz lat ? to twoje pierwsze miesiaczki ? tak czy siak - nie jest to normalne i ja bym sie na twoim miejscu przeszła do lekarza

Gość też tak mam ale dziś
dzwoniłam do gina i umówiłam się na piątek na wizyte

Gość w czasie owulacji boli brzuch
i może wystapic delikatne krwawienie, a ze masz te objawy 2 tyg. po okresie to moim zdanie na 80% to poprostu owulka. Mnie np. jak mam owulacje to 1-2 dni brzuch boli duzo bardziej niz w czasie okresu !!!!!

Gość obolała
Dzięki za odpowiedzi - wiem, że nikt nic nie poradzi, ale chociaż się poskarżyłam...... Nie, to nie są moje pierwsze miesiączki. :-) mam 32 lata. Też podejrzewam, że to coś z hormonami, a do lekarza muszę iść, ale same wiecie, jak to jest...... jak minie - to się zapomina, że coś było. Na razie połknęłam nospę - może pomoże!

Gość no dokładnie
może jakie storbiele na jajnikach ?

Gość malvi
moze byc owulka, moze tez byc torbiel na jajniku, lub jakies zapalenie. udaj sie do ekarza:) napewno Ci pomoze!

Gość obolała
jeszcze raz dzięki! Poszło, tzn. w końcu dostałam @ ale to i tak nienormalne, że tak szybko..... Jak mam się tak męczyć, to jednak wolę pójść do lekarza, może rzeczywiście coś się tam dzieje...... W takich momentach doceniam kafeterię! Bo już parę miłych słów pomaga! :-)

Gość jedna taka Laska
ja bym na twoim miejscu poszla do lekarza!po co masz sie meczyc?moze Ci cos skutecznego przepisze...