eveliniątko 0 Napisano Październik 28, 2008 Czy słyszeliście o przypadku żeby kobieta zaszła w ciążę biorąc tabletki anty..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASiaaaa. Napisano Październik 28, 2008 odczułam taki przypadek na własnym organiźmie:), ale było to spowodowane tym, że pominęłam tabletkę......dopóki regularnie brałam - 4 lata wszystko było ok. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eveliniątko 0 Napisano Październik 28, 2008 a jak np nie bierzesz codziennie o stałej godz tylko np 10 15 min wcześniej lub później to też może być wpadka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eveliniątko 0 Napisano Październik 28, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikiniki Napisano Październik 28, 2008 e no co ty nawet kilka godzin do 12 h nic nie zmienia......ja brałam tak 4 lata nawet niekiedy zapomniało mi sie i dzidziusia nie mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikiniki Napisano Październik 28, 2008 tylko 1 tydzien uwazaj zebys tabletki nie pominela wtedy dodatkowo prezerwatywa a kilkanascie minut czy godzina nic nie zmienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eveliniątko 0 Napisano Październik 28, 2008 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach