Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie pytanko

Dziewczyny,czy któraś z Was ma długie cienkie włosy?

Polecane posty

Gość mam takie pytanko

Zastanawiam sie czy ma sens zapuszczanie takich włosów.Co robicie żeby nie były oklapnięte i dobrze wyglądały?Chodzi mi o długość do połowy pleców i dłuższe

Gość smutna mary
najlepiej zrobic trwala spiralna - z takich wlosow najlepiej wychodzi i pieknie wyglada

Gość mam takie pytanko
Ale niszczy włosy,tym bardziej farbowane,a ja chciałabym mieć zdrowe i błyszczące a nie matowe suche siano

Gość ooooooooooooo
z cienkimi włosami nie pomoze swięty boże - nie ma sensu zapuszczać; max 5-10 cm za ramiona no chybva że chcesz chodzic jak świtezianka ze smutnymi strączkami

Gość cienkie a ładne
ja mam cienkie do łopatek, bardzo zadbane błyszczace. myje co drugi dzień susze na piance do góry wyciągając na szczotce bub kręce, rzadko kręce na wałki.

Gość cieńkie włosy
trzeba albo mieć krótkie albo dobrze wycieniować, no ale i tak nie należy przesadzac z ich długością generalnie dobry fryzjer wie że jeśli spodnie warstwy włosów będą odrobinę krótsze od tych wierzchnich to włosy będą się wydawały bardziej gęste i puszyste czyli jeszcze raz dobre cięcie włosów, odpowiednio dobrana fryura i długość włosów, do kształtu twarzy i typu sylwetki

Gość PRINCESSAA
JA MIALAM DLUGIE ZA LOPATKI ALE RZADKIE WLASNIE. FRYZJER POWIEDZIAL ZE ABY SIE ZWZMICNILY TO NIESTETY POWINNAM SCIAC DO RAMION I TAK TEZ ZROBILAM. DZKEI TEMU BEDE MIALA GESTRZE JUZ ZA ROK. CZASEM TRZEBA POSWIECIC JE ABY POTEM WYGLADALY LADNIE

Gość mam takie pytanko
A jak obciecie włosów wpłynie na to,żw wyrosną ci włosy?Bo to chyba jedyny sposób na to,żeby stały sie gęste

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaed
ja jakby nie patrzec mam masakryczne wlosy.. naturalnie sa grube, rzadkie, proste jak druty i w dodatku mysi blond. a mam sposob na to aby byly sliczne jednak bardzo duzo pracy i energii mnie to kosztuje. rozjasniam je fryzjerskim rozjasniaczem i farba popielata na balejaz. ma je wycieniowane(ale nie na piora) i uzywam rozmaite odzywki oraz susze na okraglej szczotce. dzieki temu jakies geste nie sa ale tez nie oklapniete, blyszcza sie i maja super kolor i w dotyku sa jak jedwab:) a mam tak do lopatek.dluzszych nie chce

Gość marchewka-nie-skalana
Miałam długie za łopatki ale sobie ściełam teraz na boba i od razu mi zgęstniały.Po za tym używam odżywki WAX do kupienia w aptece też pomaga.