Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryśkaaaaaaaaaa

Czy sex 1-minutowy jest normalny?

Polecane posty

a w ogole to zeszlismy z tematu....mnie sie wydaje ze facet ktory normalnie czesto wspolzyje i dochodzi w minute ma po prostu przedwczesny wytrysk...to trzeba leczyc...

Gość murkoizbo
nie znam sie , ale chyba chodzi o to by kobieta miałą orgazm pierwsza . Jak facet ma to jest koniec .

Gość Leśny
I tak potem powstają posty w stylu ona ma za szeroką bo nie mogę dojść.... Walenie konia po parę godzin to obłęd..... Co do szybkiego billa: skoro ,,sexicie" się od ponad roku to niech się nie tłumaczy że tak ma. TO nie jest pierwszy czy drugi sex... Niech popracuje nad sobą. bo się przyzwyczai i w d... będzie miał twoją przyjemność.

i tu sie mylisz...raz moze miec kobieta pierwsza ..raz facet ..przeciez po wytrysku facetowi nie odejmuje natura reki lub jezyka...osobiscie musze pwoeidziedziec ..ze z moim kochasiem robimy tak ze ja dochodze od roznego rodzaju doznan (paluszki jezyczek penis)ze dwa razy po czym on dochodzi raz..potem kontynuujemy i znowu ja dochodze on zaraz ..i tak ze 3-4 razy...

do autorki.....a wyobraz sobie co by bylo jak by chcial pobawic sie analnie....faceci w drugiej dziurce dochodza szybciej to Twoj wybranek zalatwil by Cie z pol minuty...

Gość guzyt
mi sie wydaje ze dla penisa jest stworzona cipka ,a nie kakao i tam sie powinno wkładac . Wkładanie do odbytu to gejostwo .

a tak poza tematem ...to faceci wcale nie maja tak fajnie...kobiety moga sobie dochodzic kiedy chca a faceci musza sie wstrzymywac zeby nie trysnac za wczesnie

Gość guzyt
każdy klucz ma swój zamek , a odbyt nie jest zamkiem dla penisa . Co prawda mozna wsadzic penisa , ale wtedy rozwalisz zamek czyli odbyt

Gość guzyt
kiedy chca a faceci musza sie wstrzymywac zeby nie trysnac za wczesnie ale dla kobiety kolejne orgazmy tez są gorsze i słabsze . Najlepszy jest pierwszy potem to robienie na siłe

co TY wiesz o orgazmach...kazda kobieta jest inna...ja moge moic tylko za siebie...uwielbiam miec nawet 5 orgazmow..i wszyskie jednakowo przyjemne i mokre..

ojej ...kiedy ja lubie takie siekiery ze spodni...wtedy taki drwal rznie...choc ostatnio jak spalam z moim drwalem ..to po 3 razach pilowal a nie rznal...znaczy sie chrapal ...

Gość ja sie znam
kochajcie się raz za razem, w końcu potrwa to dłużej, juz drugi raz powinien byc znacznie dluższy

Gość anaeta777
co wy gadacie,ze z czasem będzie lepiej. przeciez oni robia to 1,5 roku!! facet powinien sie leczyć. nie wiem jak mozna w ogóle znosic cos takiego. to jest choroba, a jak nie to jeszcze gorzej, bo niektórzy faceci tak mają,ze lubią szybko dojść i nic ich nie obchodzi,ze nie są przeciez sami ani nie z prostytutką tylko z normalną dziewczyna, która trzeba zaspokoić. za bardzo jesteś wyrozumiała autorko. powinnas dawno temu powiedziec,ze to jest porazka, a nie seks i cwiczyć z facetem, a nie utwierdzać gpo w przekonaniu,ze wszystko jest ok

Gość maryskaaaaaaaaaa
anaeta777 dzieki za to co napisałas teraz widze że to chyba nie jest normalne i trzeba z nim o tym pogadac. Ja mu po prostu dawałam czas żeby się "wyszalał" bo nigdy nie robił nic przede mna. Myslałam że to normalne, ale po jakims czasie zacznie to kontrolowac. Ale mija 1,5 roku i nie jest wogóle lepiej. Po takim krótkim seksie słysze - że nie chciał tak szybko ale mu sie bardzo chciało i juz nie mógł wytrzymac. Przy grze wstepnej oki stara sie bardzo ale póxniej to chyba chce jak najszybciej skonczyc. Bo mysle że kontrolowac to sie chyba nauczył przez tyle czasu? przedwczesny wytrysk to nie jest bo wtedy by kilka razy włozył i koniec a on jednak troche dłuzej daje rade. Widze że nie ma rady tylko rozmawiac o tym bo juz mnie to zaczyna drażnić trace cierpliwość......

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.