Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w stolicy

DOBIJA MNIE BRAK ZNAJOMYCH

Polecane posty

Gość samotna w stolicy

Przeprowadziłam sie półtora roku temu do Warszawy. Właściwe w tym samym czasie zaczęlam być z moim obecnym facetem i....to tyle w temacie. Nie mam znajomych. W pracy - kumpluję się z 2-3 dziewczynami. Czasem wyjdziemy razem na drinka. Sporadycznie. W szkole.... :( studiuję zaocznie, moja grupa jest kompletnei nei zgrana, stwoerzyła się jedna wieksza grupa i zamknięte dwójeczki, trójeczki przyjaciół. Ja przyjaźnię się z jedną dziewczyną. Jesli chodzi o pogaduchy i zwierzenia na gg - owszem. Nawet wyjście czasem na piwko. Baaaaardzo rzadko. Raz byłyśmy razem w klubie. Mam koleżankę....w sumie przyjaciółkę. Kiedys zwierzałyśmy się sobie mailowo. Często chodziłyśmy na imprezy. Dzis właściwie wygląda to tak,że ona mnie od czasu do czasu namawia na imprezę, a ja zawsze jestem na to zbyt zajeta :( Mój facet ma mało znajomych. Właściwie nie spotykamy się z nimi. Raz na ruski rok robią imprezę, to pojedziemy..... albo i nie..... Raz w życiu byliśmy z nimi na spacerze. Nie wspomnę już o przyjacielach z rodzinnego miasta.... z nimi mam kontakt właściwie tylko telefoniczny. Od czasu do czasu, jak pojade do rodziców, to umawiam sie z nimi na piwko,czy coś.... Ale to nei to samo. Pozmieniali się. Przyjaciółka myśli tylko o śłubie...kolega ciągle smęci,że jest sam.... Nie mam z kim pogadać, nie zawsze chce "iśc na imprezę" - bo to domena moich znajomych. Czasem chciałabym miec kogoś,z kim mogłabym isc na zakupy ciuchowe, na kawę, piwo...albo zrobicsobie babski wieczór oglądając Dziennik Bridget Jones..... :(

Gość wszechwiedzacy_ _czesio
idz na fitness , poznasz tam kilka kobitek

Gość i ty masz mało znajomych
??? :-o gdybym miała tyle to byłabym szczęśliwa a nawet nie mam koleżanki do której moge powiedzieć "czesć" nie pracuje, siedze w domu, nie mam chłopaka nawet :-o

Gość Justynka 26.
jaka wynudzona panienka, jeszcze jej mało...

Gość wszechwiedzacy_ _czesio
kurcze, nie masz znajomych? dlatego, ze sie nic ci nie chce, treba miec troche odwagi i wybrac sie w miejsca gdzie mozna poznac ludzi

Gość samotna w stolicy
jaka wynudzona???????? o co Wam chodzi? Mam faceta.....tylko...a gdyby on ze mna zerwał to nie miałabym tu nikogo..... Częstotliwosc moich jakichkolwiek spotkań ze znajomymi to raz na miesiac,dwa miesiace. To duzo?

Gość wszechwiedzacy__czesio
spotykaj sie czesciej jesli masz na to ochote, przeciez nikt nie broni. zadzwon do znajomych i umow sie

Gość samotna w stolicy
sęk w tym,ze dla nich spotkanie = wyjscie do klubu, picie i tańczenie do rana. Dla większości z nich......

to spotykaj sie z tymi dla ktorych to co innego. dzieki nim poznasz jeszcze innych znajomych

Gość L elka
wnioskuje że jesteś z tym chłopakiem tylko zeby niebyć sama,co on niema znajomych w pracy nie lubią go? Jak ja bym miała chlopaka to bym z nim wszedzie chodziła jest sporo do 'robienia' z własnym chlopakiem i to w Warszawie.Chyba że macie jakieś problemy.....

sprubuj mozna znalesc sobie zainteresowanie , nawet sama, wtedy znajomi szybko sie znajda

Gość Lodzio
po prostu związek bez przysżłości albo jakieś lamury ;/

Gość L elka
i jeszcze jedno niemasz z kim pogadać,to ten chłopak to niemowa czy jakiś......... że niemożna z nim iewiem czego Ty oczekujesz ale jesli nie gadasz z nim to ???

Gość L elka
do Lodzio. no weś poczytaj Ją... ma faceta i niema co robić niema z kim pogadac...ciekawe jak by sie poczół ten facet....po co z nim jest?

kobiety to takie dziabogi ze musz czasem z kims innym tez porozmawiac a nie wiecznie tylko ze swoim chlopem

Gość samotna w stolicy
nie nudzimy sie ze sobą to nei jest niemowa spędzamy razem mnóstwo czasu chodzimy na spacery, do kina, do restauracji, ipt itd. Fajnie nam razem, nawet czasem właśnie rezygnuje ze spotkania z przyjaciołka, żeby dłużej z nim pobyc. Ale mi chodzi o koleżankę. Że nie mam z kim nawet poobgadywać czasem tego faceta.... ;) pogadać na babskie tematy, o maseczkach, butach i ciuchach ;)