Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzłaaaa

To jakaś masakra jest!!!!

Polecane posty

Gość zzzzłaaaa

Mieszkam na starym osiedlu,w bloku na parterze.Czekałam na swoja siostrę,która miała przyjść za 10 minut,dodam,że jestem w ciąży ze mną w domu 4 letnie dziecko,otwarłam zamek do drzwi,ponieważ siostra już była niedaleko i ....czujecie co się stało....mój synek nagle mówi,mamo w domu jest jakiś pan,myślałam,że żartuje,otwarłam drzwi od pokoju,a tam w łazience słyszę,że ktoś leje i gada do siebie,przeraziłam się,ponieważ nie wiedziałam co mam zrobić,czy dzwonić na policję czy do męża czy może iść do gościa do MOJEJ łazienki i mu czymś przywalić(ale jak już pisałam jestem w ciąży,a nie wiedziałam jakich rozmiarów jest ten menel,wolałam nie ryzykować) Skur....się wylał i zaczął mi się pchać do pokoju,to wyleciałam z ryjem na niego żeby się natychmiast wynosił,bo wezwę policję......menel okazał się starym,śmierdzącym dziadem,olał mi cały przedpokój i łazienkę,zadzwoniłam na policję,powiedziałam co się stało i wiecie co usłyszałam........ze nie mają patroli i żebym dowiedziała się,kto to był i wtedy do nich zadzwoniła.....no ja pier.....żeby było śmieszniej,menel mi spacerował przed oknami,i poinformowałam o tym dyżurnego,powiedział,że jeśli nie mam jego(tego menela ) danych to nie będą szukać igły w stogu siana!!!!! No ja pier......super mamy policję !!!!!!Poprostu szkoda gadać,więc pamiętajcie,jeśli ktoś Wam coś zrobi,lub tak jak mi,wyleje się na całe mieszkanie nie zapomnijcie go spytać o imię i nazwisko,bo przecież polichja jest bezradna!!!!! Przepraszam za te przekleństwa ale stało się to raptem pół godziny temu i musiałam się wygadać.

Gość faktycznie masakra
współczuję :(

Gość zzzzłaaaa
Jeśli czytanie Cię męczy nie musisz czytać przecież.

Tak to jest z nimi.Najlepiej to im go jeszcze przyprowadź,a oni może łaskawie spiszą protokół.Załamanie z tymi ćwokami.Oni gonią ludzi na sygnale,jak ktoś po pasach nie przejdzie,a tak nawet dupy z komisariatu nie ruszą jak coś się dzieje ważnego!!!

Współczuję:))) nawet to trochę śmieszne.. wyobrażam sobie twoją minę jak gości obsikuje si mieszkanie... heh he szok. No niestety dzisiejsze czasy są straszne.. ale z drugiej strony dobrze że się tylko odlał;) nie denerwuj się w tym stanie nie powinnaś.. życzę powodzenia w sprzątaniu trzymaj się cieplutko

Gość philadephia
moja przygoda z menelem była podobna - wparował mi na godzinę przed ślubem do domu, rozgościł się chuj, podarł kawałek sukni i zadowolony z wódą rozsiadł w pokoju na sofie. ale na szczęście dwóch panów policjantów przyszło, skopało dupę, pobłogosławiło i poszło, najwspanialszy dzień mojego życia :classic_cool:

Gość wszechwiedzacy__czesio
nauka dla glupich - zamykaj mieszkanie na klucz - ZAWSZE!

Gość anka baranka 2 kije
wspólczuje:o

Gość farbka akryLowa
To jest święta racja trzeba drzwi zamykac wiadomo jakie dzisiaj czasy są!

Gość zzzzłaaaa
Zamykam drzwi i nie otwarłabym ich gdyby nie to,że tak jak mówię szła już moja siostra.Wiem,że to się wydaje absurdalne i śmieszne,pewnie takie też wydało się Panom policjantom.Ciekawa tylko jestem,czy jakby to do ich domu wparował jakiś skur....i nalał im w mieszkaniu,też by mieli w dupie.Przecież gdyby był mój mąż w domu,pewnie gość dostałby lanie i założę się,że to właśnie małżonka by ciągnęli po sądach a nie tego starego drania.Szok po prostu,szok,policję mamy taką,że strach się bać.

Gość zzzzłaaaa
Ja wiem najlepiej,uwierz,chciałabym,żeby to nie była prawda,sprzątam,myję i wiecie,że wszystko dalej śmierdzi.....Mam ochote pojechać na ten komisariat i zrobić tam haję,tylko,co to da.....

Gość assqq
* nie otworzyłabym a nie otwarła

masakra - ale policja na nic nie ma czasu i zawsze maja za malo patroli zeby akurat zajac sie twoja sprawa...

Gość harfffa
słuchajcie! ja miałam podobnie gość ukradł mi laptopa w pewnej restauracji, były nagrania z monitoringu, gościa morda widoczna, robiłam wszystko na własną ręke, bo policja miała mnie w dupie mimo żę miałam nagranie w ręku! kurestwo i tyle, ale spiszą cię w nocy o połnocy że chodzisz po chodniku

Gość kurde dobre
otwarłam drzwi :(:( Masakra nie znac polskiego jesyka poprawnie :P

Gość kurde dobre
jezyka mialo byc :P

Gość zzzzłaaaa
Wiecie jak to jest,mogę złożyć skargę itd. i nawet jeśli już bym przeszła te wszystkie formalności z tym związane,to i tak nie wyciągną żadnych konsekwencji od tego barana,który akurat był na dyżurze.Wiecie jak to jest,kruk krukowi oka nie wykole..... Tylko to mnie przeraża,że policja,która powinna nas chronić itd.po prostu olewa sprawy,które wydają im się nie warte zachodu....dziś jakiś dyżurny uznał,że wtargnięcie do domu babce w ciąży to jest mały miki,jutro może uznać jakiś inny,że jak jakieś gnojki pobiją starszą kobietę w biały dzień to również nie jest warte jakiejkolwiek interwencji.....co się dzieje w tym kraju......jak ja mam uczyć syna,że policja ratuje ludzi,skoro dzisiaj był świadkiem,że policja ma w d.... jeśli coś się złego dzieje.....

Gość pani z włosami jak arbuz
tak to jest jak się nie ma podejścia do policji, mnie tam nawet w największych pierdołach pomagają, więc nawet nie chcę wiedzieć, gdzie wy mieszkacie :o

Gość zzzzłaaaa
No ale przecież to czy pomogą czy nie,chyba nie ma zależeć od tego czy mam podejście do policji,czy nie mam,litości,przecież jeśli coś się dzieje złego mają obowiązek interweniować i tyle,a nie wybierać sobie,ta jest ok,jedziemy,ta be,można olać sprawę.Tym bardziej,że jak widać jest więcej osób które mają podobne doświadczenia jak ja......wszystkie nie mają podejścia....?

Gość zzzzłaaaa
Ach, dziewczynki, już się wszystko wyjaśniło :) To żaden menel, tylko wujek Heniek ze Skierniewic był :P A że długo na mnie czekał nieco wypił i prosto do łazienki wparował :O Teraz słodko zabawia się z moja córunią :D

Gość zzzzłaaaa
teraz wszyscy wesoło sramy sobie do ryjów :classic_cool:

Gość zzzzłaaaa
Bardzo zabawne,podszywaczowi już podziękujemy...

Gość wiesz co jakbym
usłyszała, że ktoś dzwoniąc do mnie mówi "otwarłam drzwi" to bym prostaczke zbluzgała. Ps swoją drogą nie wiedziałam ze takie prostackie zwroty są jeszcze w obiegu