Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina1984

Ciąża bez objawów???????????

Polecane posty

Gość marcelina1984

Która kobietka była w ciąży, a nie miała żadnych objawów ciążowych? Żadnych bóli piersi, mdłości, senności, zawrotów głowy, nie było odrzutu od kawy czy papierosów... Tylko brak miesiączki. Ja tak mam, czuję się cudownie, jakbym była już po miesiączce, pełna energii, góry bym przenosiła. Mam tylko kłucie w brzuchu, czasem i to wszystko. Testu nie robiłam jeszcze, no bo jak? Objawów brak, to chyba niemożliwe, żebym była w ciąży...

Gość mama20lat
jeśli wnioskujesz tylko po braku okresu - to chyba wczesna ciąża ;)? ja nie miałam objawów, do 6-7 tygodnia.. tylko kłucie w podbrzuszu... ;)

Gość marcelina1984
dzięki za odpowiedź, kłucie w brzuchu, ot wszystko co się ze mną teraz dzieje, a mamy dzień 32... (cykle 26 - 28)

Gość andora
No to dziewczyno wszystko przed tobą! Dopiero parę dni spóźnia ci się miesiączka, a ty już objawy chcesz? Ja miałam mdłości dopiero około 6-7 tygodnia ciąży, odrzuciło mnie od fajek około 10 tygodnia, piersi też zaczynają trochę później boleć i obrzmiewać niż parę dni po dacie spodziewanej miesiączki.

Gość marcelina1984
Milka - test zamierzam zrobić w piątek, dam sobie trochę czasu, może to obsuwa @ po prostu (tak mi się wydaje, nie wiem) Andora, tyle dziewczyn pisze zawsze o bólu piersi, mdłościach itp, że miały jeszcze przed miesiączką, która potem nie nadeszła... Dlatego zapytałam. Jeśli jestem w ciąży, będę najszczęśliwsza pod słońcem, jeśli nie, trudno, następnym razem może się uda, dziękuję za Wasz odpowiedzi, jesteście kochane :)

Ja tez nie mialam zadnych dolegliwosci i objawow. Nic mnie nie kulo, nie bolalo, nie mdlilo mnie itp. Okres mialam dostac w srode, w sobote zrobilam test i byl pozytywny. Po jakis dwoch tygodniach na piersiach pojawilo mi sie pelno niebieskich zylek a mdlosci pojawily sie w 9 tc.

Gość marcelina1984
Ma- Rita, dziękuję za odpowiedz, jeśli jestem w ciąży, to życzyłabym sobie właśnie takiej bezobjawowej, całuski dla pociechy :)

Gość deery
Witam ja w ciąży miałam objawy jak na okres nawet migreny dostałam zdołowana kupiłam podpaski że znowu nic a tu brak okresu pomimo wszystkich objawów na okres brak, teraz jestem już w 8 mies ciąży.

Gość marcelina1984
Deery, no ja miałam jak na okres, czyli ból brzucha, jakieś trzy dni temu (zaczęło się od soboty), też jestem zaopatrzona w podpaski i tabletki, na razie wzięłam nospę (trzy dni temu), bo już byłam pewna, że @ idzie. Pomyślałam sobie - a co się będę męczyć, jak wiem, że jak nie wezmę wcześniej, to potem będę miała bal. A tu nic. Ostatnią @ miałam 27 września. Prawie zawsze bolą mnie piersi przed miesiączką, zaczynają na tydzień przed nawet czasami, teraz nic, zupełnie. No nic, czekam cierpliwie do piątku :) Mam nadzieję, że jak nie jestem w ciąży, to @ nadejdzie nie tak bardzo spóźniona :)

Gość marcelina1984
Zapomniałam pogratulować ciąży!!!! Życzę lekkiego porodu :)

Gość marcelinka1984
To ja, przypadek bezobjawowo-bezokresowy :) Nadal nic. Przypomniało mi się, że 15 dnia cyklu miałam takie dziwne plamienie, brązowawe. Mam nadżerkę, ale lekarz powiedział, żebyśmy poczekali dopóki nie zajdę w ciążę. Wyczytałam, że to plamienie może być spowodowane właśnie nadżerką, albo zakłóceniami hormonalnymi. Extra informacja. No nic, do piątku niedaleko, wtedy testuję no i chyba do lekarza mnie pogna, jak nie zobaczę drugiej kreski. Zaczniemy wtedy porządnie, od badań. W ogóle poprzedni cykl miałam taki, że w życiu bym nie powiedziała, że miałam jajeczkowanie. Może to jest przyczyna, a nie ciąża? Nie wiem, do piątku wytrzymam, pozdrawiam Was babeczki :)

Gość gość
Nie mam zadnych objawow a okres byl w terminie ale tylko 1 dzien...bralam luteine ale obawiam sie ze tam rosnie cos innego niz upragniona fasolka