Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilliana

Podglądacz!!!

Polecane posty

Gość Lilliana

Dzisiaj rano jak brałam prysznic widziałam, że mój brat mnie podgląda szok!!! Nie wiem co robić. Powiedzieć mamie? Oczywiście nawrzeszczałam na niego a on na to, że mu kasa wypadła i szukał drobnych. Ja pierdziele ale patologia!

Gość Z Każdym Dniem...
a ile masz lat a ile twoj brat?

Gość Z Każdym Dniem...
boze, dobijaja mnie ludzie ;/

Gość Lilliana
Ej kurrr podszywie. Ja mam 17 lat a on 13 :o Wiem, że gówniarz ale zboczony. Wiem, ze jak powiem tacie to go spierze :P

Znudzony onanizmem osmioletni Franio zobaczył w wannie siostrę i rzucił się na nią Miłe złego początki lecz koniec żałosny dostał w doopę od ojca i..... syfa od siostry! :D:D To ku przestrodze dla braciszka ;)

Gość Z Każdym Dniem...
jezeli on ma 13 lat a ty 17 to jest normalne u niego, bo chlopaczkow w tym wieku podniecaja gole cialka, a on nie rozumie, ze ty jestes jego siositra i ze nie wypada... pewnie podglada tez starsze kolezanki w szatni ;)

Z każdym dniem -----> Jako podstarzały (nie boję się tego słowa :classic_cool:) erotoman muszę sprostować Twoją wypowiedź - gołe młode ciałka podniecają ne tylko 13-latków. ;) Ale zgadzam się, że potrzebne są tu działania wychoawcze. Co do siostry - podgladać nie uchodzi. Co do koleżanek - też nie należy ich podglądać tylko... rozbierać! ;)

Gość Z Każdym Dniem...
no, niestety nie jestem takim ekspertem jak ty:P