Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ana94

Dotykał mnie wbrew mojej woli.

Polecane posty

Pojechałam na biwak harcerski. Spaliśmy w jakiejś szkole na karimatach. Był tam też mój przyjaciel, Adam. Wyszło na to, że spałam obok niego. W nocy Adam przytulił mnie i byłoby wszystko w porządku, ale wsunął mi rękę pod bluzkę. Nie wiedziałam co zrobić, więc milczałam. Dobrze wiedział, że nie śpię. Dotykał moich piersi, a ja nie potrafiłam mu powiedzieć żeby przestał. Był bardzo blisko. Czułam całe jego ciepło. Bałam się go. Nie wiem dlaczego nie dostał w twarz, bo wydaje mi się, że byłaby to najodpowiedniejsza reakcja. Chyba miałam dziwne wrażenie, że to nic złego, że to mu się należy i całe poczucie winy zrzuciłam na siebie. Później nie potrafiłam mu spojrzeć w oczy. Czułam się dziwnie gdy był blisko, gdy mnie dotykał, przytulał. Najwyraźniej zauważył, że coś jest nie tak i przeprosił. Nie wiem co teraz zrobić i jak się zachowywać w stosunku do niego. Obiecaliśmy sobie, że będziemy o tym milczeć, ale przecież nie można tego traktować tak, że stało się i teraz tylko zapomnieć. Nie wiem co dalej, dlatego właśnie proszę o jakąś dobrą radę.

Gość dzejjjj
może on myślał, że Ci się podoba?

Gość Z Każdym Dniem...
napisalas ze 'wbrew mojej woli', ale skoro mu nie przerwalas i nie powiedzialas 'nie' to skad on mogl wiedziec, ze to wbrew twojej woli?

Gość Irenełusz
Skoro nic nie powiedziałaś to mógł to odebrać tylko w jeden sposób!

właściwie są dwie możliwości - albo myślał, że Ci się to podoba, albo myślał, że śpisz. w pierwszym przypadku jeszcze można go usprawiedliwić, ale w drugim to by było wykorzystywanie.

14 lat. Nie wiem co myślał. Z jednej strony mam wielkie poczucie winy, a z drugiej wiem, że to było trochę nie w porządku.

Gość No jeju
to trzeba było go trzasnąć, a nie pozwalać. :O

Gość Z Każdym Dniem...
mniej poczucie winy tylko do siebie, moglas powiedziec, zeby sie odwalil i byloby po sprawie....

po pierwsze - poczucie winy możesz mieć, owszem, ale tylko z jednego powodu - że taka ciapa z Ciebie i nie zareagowałaś :O na szczęście nic takiego się nie stało, ale co będzie, jeśli następnym razem ktoś będzie Cię molestować, próbować zgwałcić? dziewczyno, szanuj trochę swoją intymność i nie pozwalaj byle komu dotykać się, kiedy nie masz na to ochoty, do cholery.

Wiem, jednak to tylko tak łatwo. Gdybym miała stwiedzić co bym zrobiła w takiej sytuacji (w przypadku gdyby nie wydażyła się ona naprawdę) z pewnością też bym tak powiedziała. Poprostu to jakbym nie wiedziała co się dzieje, jakby do to mnie nie docierało.

Gość nic wielkiego sie nie stało
i nie obwiniaj sie bo to bez sensu. teraz jesteś mądrzejsza i tyle

Gość ludytyyyyyyyyyyy
wow masz juz piersi ahah