OLAaaaaaa 0 Napisano Październik 28, 2008 mialam dzisiaj usg i wedłu obliczen lekarza to powinien byc moj 7-8 tydz ciaży ,,,, zrobił usg i powiedziala ze on tu ciaży nie widzi , acz kolwiek cos tam jest w jajniku ale on by nie powiedzial ze to ciaża , raczej jakies pasma sluzu i stawia na zaburzenie hormonalne ,, pózniej zbadał mnie i byl juz pewny ze to badanie nie potwierdzilo ciaży , a dodam ze dopiero 3 test mi wyszedł na plus ipowiedzial ze to raczej zaburzenia hormonlane moje pytanie dziewczyny jest takie czy mozliwe ze to bedzie bardzo wczesn aciąża, i czy lekarz mógłby ja zauwazyc na usg, i potwierdzic to badaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLAaaaaaa 0 Napisano Październik 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxx9 Napisano Październik 28, 2008 to wreszcie jak to jest 3 tygodniowa ciąza czy 7 tygodniowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Październik 28, 2008 3 tygodniowej nie widać ale 7 tygodniową na pewno tak :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Październik 28, 2008 Ciaze widac w 5 tygodniu najwczesniej, a w 6 juz na pewno powinna byc widoczna w jamie macicy. JEsli amsz ciaze w jajowodzie to tak czy owak jest ona do usuniecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorotka83 0 Napisano Październik 28, 2008 dzis mialam robione usg, tydzien 5 wg miesiaczki (od owulacji 3) i bylo widac mala kropeczke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Październik 28, 2008 Owualcje ma sie prawie zawsze 14 dni przed miesiaczka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxx9 Napisano Październik 28, 2008 no zalezy jak kto liczy ciaze czy od owulki czy od miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiuniaM 0 Napisano Październik 28, 2008 Najdokladniej jest jesli znasz dokaldna date koncepcji(przy sztucznej inseminacj,tid.) . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxx9 Napisano Październik 28, 2008 przeciez jesli od ostatniej miesiaczki mija 5 tygodni to lekarze mówia ze to 5 tydzien ciazy a suma sumarum to jest od mniej wiecej zapłodnienia 3 tydzien albo ja tu czegos nie kumam niewiem tylko jak na usg wylicza sie ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLAaaaaaa 0 Napisano Październik 28, 2008 to jak wkoncu dziewczyny bo juz zgłupiłama jak to jest w moim przypadku jak wam sie wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxx9 Napisano Październik 28, 2008 a ile jestes wreszcie w tej ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxxx9 Napisano Październik 28, 2008 kiedy miałas ostatnią miesiaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to raczej zaburzenia horm. Napisano Październik 28, 2008 lekarz widzialby na 100% 7-8 tydzien ciazy na usg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLAaaaaaa 0 Napisano Październik 28, 2008 ostatnią mialam 7 wrzesnia, ale moze mi sie owulacja przesunęła o jakis 1 - 2 tyg i jestem w ciazy , dzisiaj robil mi lekarz usg nic nie stwierdził tzn powiedziala ze cos jest ale to nie wyglada mu na pecherzyk , a po badaniu gin stwierdzil ze wszystko jak u zdrowej kobiety a nie u ciezanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxx9 Napisano Październik 28, 2008 a skad wiesz ze jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLAaaaaaa 0 Napisano Październik 28, 2008 bo 2 testy wyszły na nie a ostatni na tak a moze to zaburzenia hormonalne,, ale czy mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro tak powiedzial Napisano Październik 28, 2008 to tak pewnie jest, chodzilo pewnie, ze zadnych zmian w macicy nie bylo na przygotowanie sie do ciazy (juz by widzial) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxxxxxxxxxxxx9 Napisano Październik 28, 2008 od 7 wrzesnia mało czasu jest wiec na usg mogło byc nic nie widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLAaaaaaa 0 Napisano Październik 28, 2008 no nie gadaj od 7 wrzesnia nie byloby widac , jak bylam w ciazy z synem to juz serduszko widzialam w 7 tyg jak biło, teraz jak mnie badał to powiedzial ze na ciaze to on tu nie widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loo od 7 wrzesnia Napisano Październik 28, 2008 to na pewno byloby cos widac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLAaaaaaa 0 Napisano Październik 28, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro lekarz powiedział że Napisano Październik 28, 2008 ciąży nie widzi to raczej już jej nie zobaczy!!!! Po co być mądrzejszym od lekarza?? Dziewczyny raczej jasnowidzami nie są i tak na odległość i z opisu Ci nie pomogą. Jeśli nie masz miesiączki zrób test jeśli wyjdzie a jeśli jesteś już NAPEWNO wyjdzie wtedy idź do lekarza na usg i badanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLAaaaaaa 0 Napisano Październik 29, 2008 przeczytaj uwaznie co napisałam , test robilam 3 razy 2 wyszły na nie a jeden na tak byłam u lekarza wczoraj, zrobil usg i powiedzial ze ciazy nie widzi acz kolwiek cos tam jest ale on tyle lat pracuje w ginekologii i nie powiedzial by ze to zarodek potem mnie zbadał ginekologicznie , i po badaniu stwierdził ze teraz to juz naprawde zmian na ciaze nie widzi ale @ nadal nie ma , i co z tym 3 testem , wyszedł pozytywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OLAaaaaaa 0 Napisano Październik 29, 2008 tak sie denerwuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach