katharina669 0 Napisano Październik 28, 2008 witam wszystkich ,i prosze o pomoc, w dniach plodnych kochalam sie z moim facetem z prezerwatywa , po czym robilismy to jeszcze 2 razy tej samej nocy bez, ale on nie doszedl we mnie, jaka jesz szansa ze moge byc w ciazy ,dodam ze bylo to w sobote, i byl to moj 15 dzien cyklu ... pozdrawiam i licze na odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Październik 28, 2008 50% stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcji - w plynie mezczyzny (gdy jest podniecony) moga znajdowac sie plemniki i one wystarcza zeby doszlo do zaplodnienia nikt tu nie jest w stanei Ci stwierdzic ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lodowy pingwin Napisano Październik 28, 2008 ja tez mam obawy bo kochalam sie z chlopakiem i raz jak wyjL PENISA TO GUMKA ZOSTALA WE MNIE I TERAZ MAM STRESA CZY JESTEM W CIAZY CZY NIE;/ DODAM ze gumka i penis byly suche bo nie doszlo do wytrysku ani nic..ale i tak sieobawiam nie wiem dokladnie ktory to byl dzien ale powinnam miec dni nieplodne..teraz czekam na okres ale 2 mies temu odstWILAM TAbletki i nie wiem kiedy sie on pojawi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walerkka Napisano Październik 28, 2008 wcale nie jest tak łatwo zmajstrowac dziecko nie stresuj się, poczekaj, samo sie wyjasni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katharina669 0 Napisano Październik 28, 2008 dodam ze kochalismy sie 3 razy pod rzad, ... w krotkim odstepie czasu , i on nie kapal sie po kazdym z nich.. szczerze to rozmawialam z nim juz na ten temat i doszlismy do wniosku ze oboje cieszylibysmy sie jezeli bylabym w ciazy... dlatego teraz nie wiem jakie mam na to szanse. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Modliszka_33 Napisano Październik 28, 2008 ilu lenie tu dziewczynki pisza? 15 latki czy dorosłe kobiety ? bo czasem jak czytam to mi was zal.. no jak swiatła kobieta nie wie kiedy?, jak? bezpiecznie sie kochac tylko potem jeczy czy jest czy nie jest w ciazy! moze zamiast uprawiania nieodpowiedzialnego seksu sie panie za robotki reczne wezma.. polecam szydelkowanie;P a ciaze najlepiej sprawdzic poprzez test ciazowy albo badanie krwi albo wizyte u ginekologa:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneeczka 0 Napisano Październik 28, 2008 jakie 20% ? to ty lepiej sobie poczytaj literaturę jakąś bo przy pełnych stosunkach w dni płodne to 60-80 % szans jest na zaciążenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość walerkka Napisano Październik 28, 2008 mnie tez lekarz ostatnio powiedział, że na zapłodnienie w czasie cyklu jest 6 do 8 godzin, nie myslę, żeby opowiadał mi bajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dome 0 Napisano Październik 28, 2008 a to chyba tez zalezy od szczescia:) powiedzialabym,ze mam to samo ale ja chyba bym zwariowala,ze szczescia gdyby w koncu byla ciaza wbrew pozorom wcale nie tak latwo zajsc w ciaze,wiem co mowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach