Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BezSerca

Szkoda,że do raju jedzie się karawanem ..ból nie do opisania

Polecane posty

Wielki ból,ból nie do opisania po stracie najukochańszej osoby..jak dalej żyć? ;( jeszcze z poczuciem winy.. wielkiem żalem i pustką tam w środku,której nikt nie wypełni ;( Zdałam sobie sprawe,że prawdziwą wartość człowieka odkrywamy dopiero wtedy,gdy go już nie ma.. Jak skarb,który trzymało się w dłoni,ale bezwzględnie pozwoliło mu sięwyślizgnąć przez palce.. ;(((((

Mój chłopak.. odszedł z własnej woli..zostawiając mnie zupełnie samą ;( a ja nie umiem sobie poradzić ze stratą.. chociaż bardzo sie staram ;(.. ehh.. ból..ten ból.. mnie pomału zabija ;((((

Gość Doskonale cie rozumiem
moj chlopak rowniez w ten sam sposob mnie opuscil...Strasznie bolalo.........

Mój chłopak odszedł z tego świata..z własnej woli ;( nie potrafie z tym sobie poradzić..dlaczego!? Dlaczego!!! ten ból .. BÓL.. który mnie pomału zabija.. nie potrafie sobie wyobrazić dalszego życia bez niego! ;(((((!!

wiem tylko i jestem tego pewna że między innymi z mojej winy.. ;( ale ja już nie mogłam tak tego ciągnąć..nie mogłam patrzeć jak on cierpi.. nasz związek był na odległość .. a on potrzebowałam pomocy drugiej osoby..nie miałam jak mu pomóc ;( ehhh..

Gość trombeka
No jesli popełnil samobójstwo to do raju raczej nie pojechal :(

Napewno jest w raju..i patrzy na mnie z góry.. czuwa nade mną i napewno jest mu tam wspaniale!!

Gość ***Marzenia***
Mnie również... a po kilku dniach wrócił ze słowami "Nie mogę żyć bez Ciebie..." i mimo że jesteśmy znów ze sobą, to nic już nie będzie takie jak kiedyś... coś we mnie pękło... złamane serce jest jak zbity wazon, co z tego, że się znajdzie i poskleja wszystkie kawałki jak i tak rysy pozostaną...

"Mnie również... a po kilku dniach wrócił ze słowami "Nie mogę żyć bez Ciebie..." " no raczej nize życz tego autorce, bo bedzie musiala kołek i wode swieconą kupic

Problemy ze sobą.. nie.. ale problemy od zawsze.. rodzice jego hymm do nich mam wielki żal..on potrzebował wspracia..chociaż rozmowy..ehh..ja niestety choć bardzo chciałam mu pomóc.. nie miałam jak ;((((((

Gość ***Marzenia***
Ech nie życzę jej tego... głupio wyszło... ale pisząc odpowiedź na ten temat były tylko dwie jej wiadomości i wynikało z nich, że ją po prostu zostawił.... źle zinterpretowałam informacje, które podała... przepraszam i bardzo współczuję...

i zabil sie z powodu problemow z rodzicami??? tak po prostu? nie pmyslal, ze zostanie ktos, kto bedzie po nim płakać?

Gość normalnie-nienormalna
Widzę że tego wieczora narodzą się nowe talenty literackie. Ja rozumiem że się komuś nudzi ale żeby takie bzdety wypisywać. SF przy tym wysiada. Te wielokropki niedomówienia karawan. Komedia.

Jejku nie umiem zrozumieć ludzi którzy chorują na tak zwaną znieczulice..ale jeśli chcą kogoś bardziej zdołować.. brawo (normalnie-nienormalna) udało Ci się.. :(

Gość całkowicie czarny kot
nie płacz po swoim chłopaku odszedł tam, gdzie chciał

Ostatniego esemesa jakiego od niego dostałam brzmiał tak: teraz już odchodze tam gdzie nie ma już problemów. ;( ehhh.. ale jak ja mam dalej żyć!? dlaczego ludzie to robią! zostawiają innych w takim nieopisanym smutku ! ;(

Gość całkowicie czarny kot
dawno się to stało?