Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BezSerca

Szkoda,że do raju jedzie się karawanem ..ból nie do opisania

Polecane posty

obejrzyj sobie film "Między niebem a piekłem" (lub odwrotnie) - to taki film, który potrafi zmienić lub przynajmniej jakos zmodyfilkować spojrzenie na sprawy "życia po smierci"

Tak;( jak ja bym chciała żeby to był tylko zły sen.. za kazdą chwile z nim oddałabym wszystko :((

"obejrzyj sobie film "Między niebem a piekłem" (lub odwrotnie) - to taki film, który potrafi zmienić lub przynajmniej jakos zmodyfilkować spojrzenie na sprawy "życia po smierci"" o ten, ktorego publikacje zablokowano w wielu krajach, bo powodowal samobojstwa i masowe depresje? :P

"Ostatniego esemesa jakiego od niego dostałam brzmiał tak: teraz już odchodze tam gdzie nie ma już problemów" dopytuje sie, bo jesli mial problemy z urzedem skarbowym to taki sms mozna traktowac bardzo wieloznacznie

Gość całkowicie czarny kot
myslę, że patrzy na ciebie z góry i usmiecha się :-) będzie dobrze... odpłacz swoje i idz do przodu trzymam kciuki

Wiem,że na mnie patrzy i napewno czuwa nade mną i bedzie mnie kierował dobrą drogą.. jednak.. ciągle nie umiem sie pogodzić z jednym.. dlaczego ;(?!!!!!!

"Nie może patrzec z góry, bo samobójcy ida na dół, a nie na góre" nie chcę dołować autorki, ale coś w tym jest :P

Gość całkowicie czarny kot
każdy ma zapisana swoja sciezke na Wielkim Rulonie - nie ma sie co doszukiwac powodow przyjac je - zaakceptowac - isc dalej :-)

no wlasnie dlatego karnie i grzecznie mowie, ze sie stesknilem bardzo czyli mowie to, co chcialas uslyszec :P Wielki Rulon to przezytek... Teraz jest Wielki Blue Ray :P