Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudynkas2345ghbv

pryszczepomóżcie

Polecane posty

Gość klaudynkas2345ghbv

Błagam o pomoc. czy znacie jakieś sposoby zeby pozbyć się pryszczy które robią się pod skórą. mam je tylko wokół ust i na brodzie. natomiast na czole i na policzkach nie mam żadnego.bardzo proszę o pomoc

Gość przede
wszystkim dobre oczyszczanie :) potraktuj swoja skore mydlem siarkowym a nastepnie plynem afronis!! pozniej naloz jakis dobry antybakteryjny krem nawilzajacy :) peeling absolutnie nie ziarnisty ( nawet antybakteryjny) mozesz uzywac tylko enzymatycznego.Poza tym polecam maseczke ziaja nuno z zielona glinka i z tej samej serii peeling enzymatyczny.Na pryszcze dobry jest krem punktowy dermoniz (zapytaj o niego w aptece) :) sprobuj mi pomoglo i Tobie tez moze pomoze :)

Gość klaudynkas2345ghbv
Bardzo dziękuję ża odpowiedź i za porady

Gość klaudynkas2345ghbv
a mogła byś mi napisać jeszcze o mydle siarkowym gdzie można go kupić. szczerze powiem że pierwszy raz o takim słysze

Gość przede
kupisz w kazdej aptece :) kosztuje ok 3 zl :)

Gość lala1986
spróbuj kosmetyków clinique są drogie ale naprawde warto: maseczka turn araund i seria 3 kroków.Możesz na początek zamówić próbki np. na allegro

Gość prawdopodobnie te syfki masz
od pasty do zebow, poniewaz fluor powoduje m. in. syfki. Poczytaj o tym sobie :)

Gość klaudynkas2345ghbv
dziękuje ża odpowiedzi. te pryszcze mam już dłuższy czas i naprawdę stosowałam już bardzo dużo rzeczy i nic nie pomagało.one sa okropne.tworzą się pod skórą i jak naciągne skóre to widać zgróbienia w których jest ropa.trudno mi je wycisnąć choć wiem że nie powinnam. naprawdę brzydko to wygląda

Gość przede
a co do pryszczykow to mozesz sprobowac tez: -pasty cynkowej (mi nie pomaga ale niektorym tak) -tribioticu (rewelacja) -masci ichtiolowej

Gość Krysia91
klaudynka ja ze swojej strony radzilabym Ci kupic -lagodny żel oczyszczajacy, ktory nie wysusza skóry (poczytaj sobie na kwc -wizażu ktore sa najlepiej ocenione) - krem brevoxyl. smarowac nim tam gdzie masz te podskorne pryszcze (rzuchwa, broda) i jak bedziesz w tym miejscu miala przesusz czy w jakimkolwiek innym miejscu przesusz to smaruj kremem nawilżającym. poszukaj kremu najlepiej tez na wizazu ktore najlepsze oceny dostaly

Gość klaudynkas2345ghbv
dziękuję za odpowiedzi:) mam nadzieje że pomoże. teraz to w sumie nie wiem na co się zdecydować:)pozdowienia dla Was:)