Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaeker4

wybiera inną- nie mnie!

Polecane posty

Gość kaeker4

tydzien temu w sobote zerwala z nim dziewczyna, a my zaczelismy byc ze soba od przedwczoraj. dzis mi powiedzial ze to za szybko sie dzieje, i on musi przemyslec, i zebym dala mu czas do czwartku, powiedzialam ok chociaz wcale mi sie to nie usmiecha. mowi ze chce byc ze mna, dobrze mu jest, a byla go przeprasza ciagle, i to go denerwuje, ale z drugiej strony zastanawia sie nad czyms. czyli zastanawia sie kogo wybrac... teraz rozmawia ze swoim przyjacielem. on ma mu doradzic, (jakby sam nie potrafil myslec wlasnym rozumem) rozgryzlam go, boi sie zostac sam powiedzialam mu to on przyznal racje, i mowi ze to jest niesamowite ze go tak szybko rozgryzlam (wczesniej tez mi to mowil) caly czas patrzyl sie na mnie nawet jak mialam glowe opuszczona...nie wiem co myslec, co powinnam zrobic. powiedzialam ze sie do czwartku nie odezwe do niego. a jesli wybierze ja, jak mam to przyjac? co myslicie na ten temat

Gość nomg
jesli po tygodniu od zerwania z dziołchą już był z toba, to rzeczywiscie szybko mu idzie, i nie chce cie dobijac ale wcale bym sie nie zdziwila jesli by wrocil do niej. takie zycie, nie mozna wymagac od kogos, ze zaraz po zakonczeniu jednego zwiazku szczesliwie wpakuje sie w nastepny. wiec powinnas sie nastawic na wszelki wypadek za wiele sobie nie obiecywac... [przykre, ale tak wlasnie mysle.

Gość nomg
podniecony idźże pod zimny prysznic to ci przejdzie:O