Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiem tego

Zazdroszczę ludziom że widzą sens życia

Polecane posty

Gość Nie rozumiem tego

którego nie ma, bo niby jaki? Nic mnie nie kręci, nic mnie nie cieszy. Tylko się zamartwiam o bliskich i umieram ze strachu że ich stracę, to jest nie do wytrzymania i ta wizja swojej smierci, która ciągle mi towarzyszy, na każdym kroku, człowiek nie może się cieszyć bo takie schizy ma

Gość życie nie ma sensu
życie jest sensem samo w sobie

Kiedys mialam tak ze wstanie z lozka moze sie skonczyc smiercią - bo przeciez mozna sie wywrocic ale przestalam o tym myslec bo taki bylby moj los! :D

Gość eqwwq
moze masz jakas depreche

Gość Nie rozumiem tego
Wszystko co mam, co robie, wydaje mi sie bez sensu, bo wiem ze to sie skonczy, nie potrafie tracic, boje sie panicznie Stracilam rodzicow i od tej pory nie potrafie cieszyc sie zyciem, mimo ze sa powody do radosci, no nie potrafie, ciagle smierc i schizy, nie da sie zyc w spokoju Po co mi zycie w ciaglym strachu ;(

Nie martw się, ten strach nie będzie trwał wiecznie. W końcu umrzesz i sie od niego uwolnisz.

czlowiek zyje po to,zeby umrzec,wiec jaki jest sens ? skoro ma pragnienie zycia dlaczego umiera? dlaczego jest obdarzony takim rozumem ? czy nie lepiej jest nierozumnym zwierzatom,odchodza i nie sa tego swiadome Gdzies jest odpowiedz

Gość mi sie wydaje że trudniej
jest widzieć sens ludziom niewierzącym,bo wierzący wierzą,że nawet jeśli życie jest gówniane to trzeba żyć po to,żeby wypracować sobie szczęście gdzieś tam.Ale ja jestem wierząca a sensu tez nijak nie widzę.Bo co nim jest?Co moze dać szczęscie?Mi nic