Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikaaaaaa

Do kobiet ktore przechodzily ciaze

Polecane posty

Gość marikaaaaaa

Mam pewnien problem...wspolzyjemy z chlopakiem stosujac stosunek przerywany.Jakos niedawno raz we mnie "strzelil" a reszta juz za zewnatrz.Nie wiem czy to powod do obaw bo mialam wtedy niby dni nieplodne wszystkie objawy na okres mam.Bol piersi,dzis mnie kregoslup zaczol pobolewac i zaczyman jak to przed okreem czesto chodzic do toalety oddac kal Moze na dniach dostane okres

Gość o matko następna nawiedzona
idź do szkoły dziewczyno a nie do łóżka z chłopakiem. Ciąży sie nie przechodzi w ciąży się jest i to najcudowniejszy stan pod słońcem. Skoro nie umiesz się zabezpieczyć przed niechcianą ciażo po co nogi rozkładasz???????????????????????????????????????????????? Poczytaj o antykoncepcji i o zajściu w ciąże a zobaczysz że stosunek przerywany to 99% ciąż!!!!! a i pierwszym objawem ciąży jest biegunka jak wiele dziewic tu sądzi :P :P

Gość marikaaaaaa
Twoje zdanie jest bledne!! Wiem po co jest seks i do czego prowadzi i to moja sprawa czy rozkladam nogi czy nie...tego nie bylo w pytaniu:) A ze stosunek przerywany jest "ZLY" tez wiem...sprawa jest innego typu.Co dos stosunku stosuje go od 2 lat i jakos sie sprawdzal a jesli doczytasz dokladnie to to juz byl wytrysk we mnie:) a co dop biegunki to nic o niej nie wspomialam tylko o tym ze mam wszystki objawy jak na okres a jednym z tych objawow jest wlasnie czeste "robienie kupki" jak by to przelozyc na Twoj jezyk:)

Gość bardzo ci współczuje
GŁUPOTY!!!!!!!!!!! "Przechodziły ciążę" i "stosuje stosunki" od 2 lat. Gdzieś Ty się tak długo uchowała??????? Dobra jesteś gratuluję :) ps. dzieci znajduje sie w kapuście ;)

Gość marikaaaaaa
nie ma jak to czytajnie ze zrozumieniem:) dzieki za checi.no ale czego moglam sie spodzieac od ludzi ktorzy czytac nawet nie potrafia gdzie ja napisalam "stosuje stosujnki" o boze i jeszcze cytat dala jak nawet czegos takiego nie napisalam :) ahahah

Gość marikaaaaaa
"Co dos stosunku stosuje go od 2 lat" jesli o to chodzili to cytuj chociaz poprawni i ze zrozumieniem....z kontekstu zdania wynika ze chodzi o staosunek przerywana o jakim jest mowa w mojej wypowiedzi:)

Gość ale ty głupia jesteś
aż śmieszne :) :) to może najpierw Ty poczytaj co piszesz, a do tego jakie i ile błędów..... ile masz lat 16????Wymagasz aby czytać zrozumiale a czy uważasz że tak napisałaś??? Trzeba sie naprawdę postarać aby rozszyfrować o co Ci chodzi...

Gość a jjaaaa
Ale Ona nie pytała w jakim stopniu jest jej znajomość ortografii ... tylko o możliwość zajścia w ciąże ... Czytajcie ze zrozumieniem a następnie wymagajcie tego od innych :)

Gość marikaaaaaa
czy pisze z duzych czy zz malych liter, czy z bledami czy bez w moim topiku nie chodzi o to "sprawdzcie czy robie duzo bledow i czy pisze ladnie" skoro niektorym sie nudzi niech nie odpisuja tylko sobie wejda na inny temat na ktory maja cos do pwiedzienia.

Gość a jjaaaa
Przecież to co napisała jest proste jak rypanie / o sorki stosunek/ ;) Podobno zawsze jest możliwa opcja zajścia ... chociaż z doświadczenia powiem Ci że nie stosuję anty .. zawsze do końca i ciąży nie ma a to już jakieś pół roku .. nie mierzę tempki itd. tylko jakoś na wyczucie :) ... no ale ja na ewentualne zajście jestem przygotowana

Gość marikaaaaaa
chopciaz jedna "normalna" osoba:) dzieki:) poczekam jeszcze kilka dni i zrobie tescik:) widomo stosunek przerywany to nie antykoncepcja :) jedno maja szczescie ,drudzy nie. poza tym ja tez jestem przygotowana:)