Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wz84

nasza klasa - to jest mozliwe?? / kto cie ogladal

Polecane posty

Gość wz84

Mam dwa profile na naszej-klasie, jeden prawdziwy drugi fikcyjny. Na prawdziwym mam wlaczona funkcje kto mnie ogladal, na tym drugim (profil zalozony celem podgladania o zupelnie innej niz moje nazwisko nazwie) mam wylaczona. I wlasnie na tym drugim ogladam sobie innych - lecz mialam juz dwa razy sytuacje ze osoba ktora ogladalam na fikcyjnym odwiedzila moj profil na moim prawdziwym!! Jak to mozliwie?? Zawsze zmieniajac profile sie wylogowuje, caigle patrze jako kto jestem zalogowana ;( te osoby nie ma szans zeby mnie odwiedzily tak same z siebie na prywatnym. Jak to mozliwe?? Dodam ze haslo mam wszedzie takie samo, tylko loginy i maile inne do tych kont. jak myslice blad na n-k?? ;/

Gość bud bundy
jeśli CIę znają to czemu się dziwisz?:D

Gość heyhi helllllo
Ale jak się logujesz na jednym komp., to takie są później skutki. Te osoby widzą i Twój profil fikcyjny i prawdziwy. Także powodzenia...

Gość ja tez mam tak dwa
i nic takiego sie nie zdarzylo, czyli u ciebie zapewne to przypadek. niemozliwe, by te osob wiedzialy, co i jak.

Gość bud bundy
przewrażliwiona jesteś. w czym problem w ogóle? że osoby, które znają Twoje dane, odwiedziły Twój prawdziwy profil?

Gość djzjz
zauważyłam to samo, niestety:( nie wiem jak to możliwe. dziewczyna której profil ogladałam na fikcyjnym nie zna mnie a jednak wlazła na mój prawdziwy:( nie wiem jak ona to zobaczyła, echhh

Gość może takie bystre jesteście
że łatwo się domyślić kto jest założycielem konta fikcyjnego...

Gość wz84
to sa osoby typu byly chlopak itp. ale takze tez takie "z kosmosu" np. szukajac dalekiego kolegi o oryginalnym dosc nazwisku znalazlam kogos kogo podejrzewalam o bycie jego mama, jakas 45-letnia kobieta z malej miejscowosci, i ja odwiedzilam na fikcyjnym na bank!! A dwa dni pozniej ogladala moj profil na prywatnym :(

Gość ja tez mam tak dwa
ja to sprawdzilam na rodzicach, nagminnie wchodzilam z fikcyjnego na ich konta i nie pokazalo sie im nigdy moje prawdziwe.

Gość wz84
ten fikcyjny profil mam na imie i nazwisko jakies wymyslone w dodatku faceta, a poza tym i tak zastrzeglam tam zeby go nie pokazywalo w ogladanych. Loguje sie na jednym kompie. Mam autologowanie wylaczone. Patrzylam, nie da sie zalogowac dwoch profilow jednoczenie. Bardzo zalezy mi zeby niektore osoby ogladane na fikcyjnym w zyciu sie nie dowiedzialy ze ogladalam ich profil ;(

Gość ja tez mam tak dwa
bzdury ktos pisze, ze to normalne, jak z tego samego kompa. przeciez najczesciej z tego samego korzystaja cale rodziny! u mnie konto na naszej klasie maja oboje rodzice, brat i siostra, wiec wtedy u kazdego znajomych poawialo sie, ze przegladali ich profile wszyscy z calej rodziny? przeciez to bzdura!

Gość wz84
to jak to mozliwe?? az dola zlapalam jak pomyslalam kogo jeszcze nawiedzalam...

Gość ja tez mam tak dwa
albo kiedys sie pomylilas albo wielki przypadek

Gość bubu informatyk
podaj proszę loginy i hasło, a sprawdzę co sie dzieje i naprawię to

Gość wz84
dobra ide spac... jesli ktos cos wie albo mial jeszcze taki przypadek niech sie wypowie!! jutro bede na necie wiec chetnie podyskutuje :) pzdr

Gość dfsfsdfsdfdsfsd
niema mozliwosci podejrzenia ip na naszej klasie tak latwo. sa sposoby ale nie wolno mi pisac jakie. po co wszyscy mają wiedzieć.. Zapewniam ze zwykli uzytkownicy nk tego nie wiedzą

Gość OnaBona
Mi sie wydaje ze to mozliwe. Bo nie raz zdarza mi sie tak z poczta. Wchodze na jedna a loguje sie na kogos poczte -ktos kto wczesniej korzystal z komputera w uczelni! Takze wydaje mi sie ze zawsze trzeba odczekac jak na tym samym kompie logujesz sie na jednym koncie a potem przelogowujesz na drugie-odczekaj parenascie minut, ale zamknij stronke i wejdz z nowo otwartej.