Pamusia 0 Napisano Październik 28, 2008 No wiec tak. Jestem miłośniczką plastrów Evra. Niestety zdarzyło sie tak ze ze względu na chwilowa niską sytuacje materialna pożyczyłam plaster od kuzynki bo tez ich używa. Tylko ze po tygodniu nadal nie wykupiłam recepty i nie przykleiłam kolejnego plastra. Po jakiś dwóch tygodniach od odklejenia plastra wykupiłam w końcu receptę ale stwierdziłam ze przykleję plaster tak jak by to miało być czyli jak dostane okres a nie tak jak każą w ulotce od razu \"po tym jak sobie o nim przypomnę\". Problem w tym ze minął już ok miesiąc a ja nie mam ani okresu ani jego objawów. Dodam ze owszem kochałam sie w tym czasie z chłopakiem ale raczej były to stosunki przerywane.... trochę boje sie zrobić test... Jak myślicie zrobić go?? Czy nadal czekać na okres??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inkafr Napisano Październik 28, 2008 mysle ze o ciazy tu nie ma zadnej mowy, twoja gospodarka hormonalna legla w gruzach przez twoja wlasna glupote, hormonami nie mozna sie tak bawic, lepiej idz do lekarza i powiedz mu co zrobilam, moze ci przepisze jakies tabletki na wywolanie okresu i nastepnym razem lepiej stosowac plasrty zgodnie z ulotka, ktos ja napisal tylko dla naszego bezpieczenstwa i zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pamusia 0 Napisano Październik 28, 2008 Własciwie racja tylko ze ten pierwszy plaster był zaraz po okresie przyklejony i jak juz go odkleiłam i nie przykleiłam nowego to znowu dostałam okres. Teoretycznie moj organizm zaaragował prawidłowo bo jest plaster nie ma okresu nie ma plastra jest okres. A od tego czasu powinnam juz dostac kolejny okres a nie ma go... Zawsze miałam regularne przed palstrami i w trakcie plastrow dlatego sie niepokoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pamusia 0 Napisano Październik 28, 2008 Własciwie racja tylko ze ten pierwszy plaster był zaraz po okresie przyklejony i jak juz go odkleiłam i nie przykleiłam nowego to znowu dostałam okres. Teoretycznie moj organizm zaaragował prawidłowo bo jest plaster nie ma okresu nie ma plastra jest okres. A od tego czasu powinnam juz dostac kolejny okres a nie ma go... Zawsze miałam regularne przed palstrami i w trakcie plastrow dlatego sie niepokoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inkafr Napisano Październik 28, 2008 masz racje powinien sie pojawic okres, no ale sie nie pojawil i jest jakis problem. idz do lekarza, przepisze ci cos na wywolanie okresu i wykluczy ewentualana ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pamusia 0 Napisano Październik 29, 2008 Tylko że wizyte mam dopiero za miesiac..... Niby test ciazowy ale to nigdy nie jest 100% gwarancji tym bardziej ze jestem przeziebiona... i biore leki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach