Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yony z 3 miasta

podniecają mnie niskie dziewczyny

Polecane posty

Gość yony 3 miasto marekc-911wp.pl
Muszę iść spać. Dziękuję za miłe towarzysto to pa pa

Gość taaa ja tez
Nooo, nieraz mi sie o dowod w sklepie pytaja :P

Gość taaa ja tez
Hehehe, noooo :D mam nadzieje ze jak bede miec 30 to tez mi beda dawac mniej :P

Gość taaa ja tez
Haloo jest tu kto?

Gość taaa ja tez
Cholera NK też nie posadam :O

Gość taaa ja tez
mam nawet gg :D

Gość Emil27
witam wszystkie małe kobietki ,pomimo ze sam mam 186cm wzrostu uwielbiam jak najnizsze i jaknajszczuplejsze dlatego jak słysze a raczej widze jak niektóre pisza ze maja 155cm i waza ledwo ponad 40 kilo to mdleje na widok wyobrazenia jakie mi sie tworzy w głowie heheh. Jednak odpychają mnie te małe wyszczekane... Najlepsze małe i skromne a wysokie topole pseudomodelki są śmieszne no chyba ze proporcję są odpowiednie.Pozdrawiam i zapraszam te drobniutkie do mnie gg 3511221

Gość misiekkkkjus
niskie? facet 192 cm i kobieta 155 cm? nie dość, że wygląda to śmiesznie, to jeszcze załosnie.... co ona musi na drabinę wchodzic? a on kuca, że ją pocałować? żałosne, zwłaszcza jest to,że te niskie zarzucają tym wysokim, że są hipotkrytkami, bo wolą wysokich facetów. A same co robią? poza tym to nie reguła, że te niskie są słodkie, skromne i miłe. Często wręcz przeciwnie. A to głupie poczucie bezpieczeństwa i że \'czuje się taka malutka i slodka\'....buhaha...słodki to może być szczeniaczek, a nie 20 paro letnia niska baba!

Gość Diablicaaa
Ja mam 157 i kiedyś miałam ogromny kompleks ale jeden miły pan mi powiedział ze\"najdroższe perfumy są zawsze w małych buteleczkach\" :-) Wiec od tamtej pory wiem ze jestem wyjątkowa hahahaha Pozdrawiam

Gość Madzia1765
Czy naprawdę faceci nie myślą? owszem! tworząc takie artykuły niskie się dowartościowają kiedy ty wyższe dołują i spada ich samoocena. Ja czytając taki artykuł po prostu się załamuje... Wszędzie nic tylko "małe jest piękne" "małe do potulania" a co z wysokimi? wysokie już nie mają prawa mieć szczęścia w miłości ani okazaną czułość ze strony faceta? jesteście wszyscy tacy sami... nie myślicie o innych tylko o sobie... kiedy wy się cieszycie my wysokie popadamy w niską samoocenę. Zadowolone?!

Gość szczzeraa
z jednego małego gówna porobi się kilka innych, aż wkońcu cała plaga oblęży cały świat gdzie będą żyć same krasnoludki wszędzie będzie ich pełno i coraz więcej i więcej aż wkońcu...... się zerzygam :/ skończcie się mądrować i dowartościowywać bo znam wiele takich jak wy i nie raz w dziub dostaly od niejednej osoby ;)

Gość huhaha5657
yony 3 miasto-to że masz małego nie znaczy, że możesz kogoś durniu obrażać... trochę się licz ze słowami, jak gówno wiesz o wysokich to potem tak jest, że pierdzieli farmazony. Wal sie

Gość hahahaah9459356
małe mają tak nisko zadki, że chaczą o ziemię ;D

Gość gość
Nieprawda. Teraz wiekszosc kobiet rodzi sie duzych. To widac na ulicy. Wystarczy popatrzec na nastolatki. Te w wieku 15 lat sa wyzsze ode mnie. Ja mam 22 lata 160 cm i nie chcialabym ani cm wiecej chociaz kiedys marzylam o karierze modelki:) Czuje sie wspaniale ze swoim wzrostem. Nosze spodniczki nawet do plaskich butow.

Gość gość
Nie ma to jak obrażać kogoś tylko ze względu na złość. Małe się w ten sposób muszą dowartościować, czy co? gracja22 a Ty sie najpierw pisać po Polsku naucz, zanim wstąpisz na kafe.

Gość gość
nie złość, tylko wzrost

Gość tinnitus woman
jeśli już to: po polsku lingwisto za dychę ;)

To Fakt jest wiele wysokich nastolatek. Moje kuzynostwo w wieku 12 lat ma powyżej 170 wzrostu. Ja wygladam przy nich jak 12 mlodsza a nie 12 lat starsza.

Gość Yud87
Niskie super są :) Takie 145 cm - 155 cm i jeszcze jak szczupluteńka to cud miód :)

Gość gość
no to nieźle mi samoocena spadła. cóż, niskie mają fajnie bo jak im nie pasuje ich wzrost mogą szpilki założyć. a wysokie niestety nie zrobią nic żeby być niższą.

Gość gość
znalam wysokich facetow