Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yony z 3 miasta

podniecają mnie niskie dziewczyny

Polecane posty

Gość taaa ja tez
jestem mała, ale wcale sie z tego powodu nie ciesze :O

Gość taaa ja tez
Gracja masz identyczne wymiary jak ja!!!!!!!!!!

Gość taaa ja tez
Ja już tłumacze. Po pierwsze jakbym była wyższa i postawniejsza to ludzie w autobusach moze by sie ze mna bardziej liczyli. A takto kazdy mnie tu pchnie, kopnie itp. kiedys mi facet na lekcji kazal narysowac tabelke na tablicy to sie koledzy zaczeli podsmiewac :wez krzesełko" zaraz jeszcze cos dopisze jak mi sie przypomni :O

Frajerstwo ja nigdy tak nie miałam... Trzeba znać poczucie swojej wartości i się niedać...:0 Ja tam zawsze miałam chłopaków około 180 i powyżej... Nikomu to nie przeszkadzało...:)

Gość taaa ja tez
jest jedna idealna - wysoka Natalia. Która nie ma żadnej innej zalety oprocz wzrostu :) To sie tym chwali :) Bo biednej nizsze pozajmowaly wszystkich facetow i zostaly jej tez same kurduple. A moze ma kompleks wzrosowy bo jest wyzsza od wszystkich chlopakow na osiedlu? Nie przejmuj sie Natalia, taka fajna slonica z ciebie :D Ps mamy w szkole kolezanke bardzo wysoką, to mówimy na nią żyrafa hehe

Gość yony 3 miasto marekc-911wp.pl
A wysokie myślą że są najzgrabniejsze, tylko spojżeć jak biegną i jakie w łóżku są sztywne

Gość taaa ja tez
Gracja mamy ten sam wzrost, wage i ja tez mam kasztanowe wlosy, powiedz mi jeszcze tylko ze masz zielone oczy to zaczne cos podejrzewac :O

Gość taaa ja tez
Cholera dobrze bo juz pomyslalam ze mam jakas siostre blizniaczke o ktorej nie wiem :P

Gość wysoka Natalia
Ja mam tylko 173, ale zawsze nosze obcasy albo szpilki minimum 10cm. Bez nich czuje sie taka malutka i aseksualna. A z facetami to prawda moj pierwszy facet mial 168cm, drugi 170 a trzeci 175, ale dalej ja na obcasach bylam wyzszaa, za to byli nadziani. To prawda ze najlepsi faceci (anatomicznie) sa zajeci przez male smrodki. Znam kilku takich przystojniakow, moze dlatego ze nie sa przy kasie. Mysle ze wysokie to wieksze materialistki. A te male kobietki leca na wyglad przedewszystkim. nadrabiaja

Gość taaa ja tez
Natalia popatrz na Herbuś, Kylie Minoque Christine Aguilere, Avril, Britney itp itd a dopiero pozniej gadaj.JAKBYS BYLA TAK ASEKSUALNA JAK ONE TO BY CI SIE W ZYCIU ULOZYLO!!!! :D:D:D

Ale ja nie...:) żadko się spotyka naturalne brunetki z niebieskimi oczami.. Ale jak widać istnieją...:)

gracja od razu mówiłem że jesteś super

Gość taaa ja tez
Natalia ja mam faceta który jest bardzo przystojny, wysoki, postawny i bardzo przy kasie, a ty musisz wybierac miedzy kasiastym a przystojnym hehehe. I kto tu jest bardziej aseksulany? Dlaczego nie przyciagasz do siebie bogatych i przystojnych? :) Bo sama jestes aseksualna??

i jakl tu nie kochać niskich dziewczyn. Potrafą otworzyć usta

Gość wysoka Natalia
ja przyciagam do siebie takich ktorzy chca sie dowartosciowac