Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Benia.

Ile śpią w dzień wasze dziewięciomiesięczne dzieci?

Polecane posty

dzieki,chyba sie udalo taki los matek,nie zawsze jest wesolo,ale czego sie nie robi dla naszych cudnych dzieciaczkow!!!

Gość taka tam mama
no dokładnie:) tym bardziej, że moje było chciane i zaplanowane więc mam to czego sama chciałam;)

Moja mała też je z butelki (mleczko modyfikowane), i mi nie chodzi o to że ja musze wstawac bo ja juz sie przyzwyczaiłam ale własnie o to ze w nocy jej żołądek obciąża sie jedzeniem i boje sie ze ją bedzie bolal. Ale jej chyba nie boli i jest wszystko ok tylko wszyscy wkoło każą ją odzwyczaić. No ale jak ja wiem ze ona bedzie głodna.

Gość milena22sc
moj mały dziewieciomiesieczny synek daje mi juz od ponad miesiaca popalic, wiadomo gdy byl mlodszy mniej w nocy spal noi zabkowal, ale teraz jest masakra na poczatku myslalam ze to tez zabkowanie bo ma juz 8, ale to nie mija i nie mija w dzien spi 2 razy po 1,5 godzinki to jest ok, ale noc jest koszmarna zasypia sam przed 22 ze zmeczenia i to mi sie podoba ale za jakies 2 h jest ryk niesamowity i niewiem czemu dam mu troszke pic i zasypia znowu, ale potem znowu za jakies 2 h jest to samo, kreci sie, niechce wogole spac pod kolderka, siada i placze ale to tak jak by ktos mu cos robił, i tak kilka razy w ciagu nocy i wstaje mi 6 lub 7 rano i chce sie juz bawic, jestem wykonczona :(

Gość dgsg
mój 8,5 miesieczny synek spi tak 20-6 - noc ok 9 - 1h snu - dosypianie do nocy ok 12 - ok 1,5 snu ok 16 - 1,5h snu

moja corka ma 9 mies i 2 dzni, od malego spala bardzo duzo, ale teraz mniej spi od 22 do 7, 8 czasami, cala noc prawie przesypia 2 razy je jeszcze:) glodomór:) w dzień spi 30 min ok 10 ok 13 2 godz i ok 17 30 min takie drzemeczki. a poza tym jets codownym dzickiem super sie rozwija siedziała jak miala 4 mies juz zaczyna chodzic:)

Gość 5237895785487548790
śpi 2 razy w ciągu dnia po godzince, półtorej, dwie, czasem 2 i pół, różnie. A w nocy od 20 do 7 rana najczęściej bez budzenia się w nocy i bez jedzenia.

Moj synek spi dwa razy po godzinke mniej wiecej- w sumie tyak 2,5 godziny w ciagu dnia a w nocy od 20 do 8 rano ale budzi się w nocy 2 razy minimum i czasami pije ale dwa razy w ciagu nocy wypija butle mleka. Ostatnio mu sie porobilo, ze budzi sie w ciagu nocy i nie spi z godzine albo i dwie i najchetniej chcialby sie bawic ale ja go zostawiam w lozku i nie zwracam uwagi a jak juz zaczyna ryczec to go klade i on wstaje i ja go znowu klaed i tak kilka razy az w koncu jzu nie wstanie tylko zasnie. Ale juz mam tego serdecznie dosyc. Jeszcze jak sie budzil i jadl i spal dalej to dalo sie zyc ale teraz to juz jestem zla i musze cos zmienic.