Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bodhi21

objawy ciazy w 2 tygodniu? help

Polecane posty

Gość Bodhi21

dwa tygodniw temu moglo u mnie dojsc do ewentualnego zaplodnienia z moim (nie skonczyl, no ale kropelki milosci, dni plodne i te sprawy). Od dwoch dni mam mdlosci, wyraznie powiekszone piersi, jestem ospala, rozdrazniona... czy mozliwe jest wystapienie objawow juz w 2 tygodniu po zaplodnieniu?

Gość czyli typowe objawy
przed okresem, przecież nie skończył, tak?

Gość Bodhi21
nie skonczyl, ja jestem przed okresem. Nie chodzi mi o to czy jestem w ciazy czy nie, tym cel zrobie sobie tescik dzisiaj popludniu, jestem poprostu ciekawa czy z medycznego punktu widzenia to mozliwe?

Gość Bodhi21
a tak wogole ja nie mam takich objawow przed okresem :)

Gość Bodhi21
a tak wogole ja nie mam takich objawow przed okresem :) nigdy przenigdy od niczego nie miewam mdlosci...

Gość olalalalalaaaa
ej no z medycznego punktu widzenia wszystko jest możliwe...ale wiesz, staram sie o dziecko i to nie jest takie proste niestety...wiec myśle ze masz po prostu jakeis objawy nadchodzacej miesiaczki a nie ciązy..i nie rob testu wczesniej niz w dniu spodziewanej miesiaczki i raczej nie popołudniu bo nie bedzie wiarygodny..pozdro:)

u mnie przy obydwu ciążach w tym czasie były juz objawy... a test jeśli już to rób rano z 1. siusiania, nie po południu :)

Gość Bodhi21
mam nadzieje ze to objawy okresu, bo ja dziecka nie planuje, zreszta mialam ostra impreze w weekend i gdyby sie mialo okazac ze jestem w ciazy to boje sie ze to na wejsciu mogloby zaszkodzic....