Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepełnosprawna od niedawna

Niepełnosprawni

Polecane posty

Witam Czy sa na forum jacyś niepełnopsrawni? Jeśli tak, to zapraszam na pogaduchy! Sama wskutek niedawnego wypadku straciłam prawdopodobnie na stałe sprawność fizyczną i od tego czasu moje życie i poglądy zmieniły się znacząco.

Mam rozumieć, że nie ma na forum osób niepełnosprawnych?:(

Gość lhkgjfgsds
ja jestem niepelnosprawna w pewnym sensie ale nie chce o tym pisac i uzalac sie nad soba

To się cieszę, że jeteście zdrowi. No nic tu, widzę, po moim topiku. Ale poczekam jeszcze trochę, może ktoś się pojawi...

Gość lhkgjfgsds
podaj maila, wysle co cos ciekawego

lhkgjfgsds Ale nie chodziło mi o to, żeby tutaj opisywać swoją niepełnosprawność czy użalać się nad sobą, tylko żeby pogadac normalnie, na różne tematy. Niepełnosprawność zaś jest tylko hasłem jednoczącym, jak np. w innych topikach "degeneruchy" czy "singielki" etc. ;)

Gość nie rozumiem dlaczego chcesz
sie izolowac w ten sposob... poniewaz Ty jestes niepelnosprawna to tylko z niepelnosprawnymi bedziesz rozmawiac? ja rozumiem potrzebe przynaleznosci itp, ale tutaj probujesz wykluczyc ludzi, ktorym nic sie nie stalo w sensie fizycznym... uwazasz, ze ktos zdrowy nie bedzie potrafil Cie zrozumiec? bez sensu taka segmentacja... i co, kiedy jeszcze bylas zdrowa to nie zauwazalas ze nie wszyscy moga chodzic, slyszec itp???? wskakuj na jakis topic ktory Cie interesuje i pogadaj z ludzmi, to bez znaczenia jak wygladaja... a jesli czujesz sie kiepsko to na pewno znajdzie sie ktos gotowy cie wysluchac, nawet bez uprawnien do najlepszych miejsc parkingowych

Pisanie tutaj nie wyklucza pisania na innych tipikach. Niemniej, dzięki za wpis i miłe słowa.:) Mój mail: taka.kobietka@o2.pl