Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka24

gdzie na sylwestra?

Polecane posty

Gość kajka24

Hej, słuchajcie. Gdzie spędzacie sylwestra? ja myślę o Egipcie. Co o tym sądzicie? Był ktoś juz na takiej wycieczce?

Gość Zofia Zosia Zosieńka
a ja wyjeżdżam w góry ze znajomymi na narty :) W Egipcie byłam w wakacje.

Gość zenobia wawa
a ja bym chciała sobie poleciec do Egiptu na sylwestra, ale nie mam kasy teraz :( może w wakacje sie tam wybiore :)

co roku to samo... nie macie ciekawszych tematów, tylko z kim i gdzie się narąbiecie 31 grudnia?

Gość lolka ta od bolka
a moj pewnie tego dnia pojdzie do pracy, i bede sama

Gość carrramba
Ewa 33 nie ma nawet sie zZ KIM narąbąc :O co roku to samo... bedzie piła do lustra :D :D :P

no akurat dla mnie problem picia nie istnieje w ogóle, bo ja nie muszę pić, żeby się dobrze bawić nie musze też wyjeżdżać nie wiadomo z kim i nie wiadomo gdzie, wystarczy mi lampka szampana, mój facet i dobra płytka do posłuchania jak trochę pożyjecie, to moze dojdziecie do takiego stanu, jak ja chociaż nie sądzę...

Widze że dla was facet jest celem i sensem życia Co druga o tym pisze że nie wazne co, nie ważne gdzie byleby był facet To trochę smutne że tak mało macie pragnien poza posiadaniem faceta

Gość lolka ta od bolka
a kto mowi ze jak sie idzie na impreze to trzeba sie nachlac zeby niepamietac co sie robilo?? W polsce jak padnie slowo alkohol to od razu wszyscy teirdza ze treba pic az do upadlego. Zenujące to jest.

Gość daria1755
najchetniej do pracy bym poszla bo wtedy lepiej placa:D

Gość betka123
heh, a ja własnie smigam do pracy 31 - po prostu super. :/jak sobie pomysle, że moja siostrzyczka leci ze swoim menem na Cypr to az mi się coś robi... ale spoko, spoko - nie zamierzam się tym martwić i płakać z tego powodu. Odbije sobie w wakacje ;)

Gość panna Krysia
Dla mnie oczywiście też jest najważniejsze z kim spędzam tego sylwestra :) A w tym roku lecimy z narzeczonym do Egiptu, wykupilismy wycieczkę w biurze Alfastar, amma nadzieję, że wycieczka bedzie udana, bo perwszy raz tym biurem jedziemy tak daleko. Ale mój brat wrocił 2 tygodnie temu i bardzo sobie chwalił ich organizje, wiec nie powinno byc źle.

Gość Michalina_111
Ja jadę w góry na deskę razem z moja ekipa. Co roku jeździmy w góry o tej porze. A jesli chodzi o Egipt i inne ciepłe kraje, to w wakacje. Jakoś tak mam y już od paru lat. Ale owszem, sylwester w Egipcie to może być całkiem ciekawy.

Gość pedałgog
a bo ja wiem... może w domu. w sumie to ja nie lubię imprez sylwestrowych... a do Egiptu mogę jechać tydzień później. będzie taniej.

Gość gwidonka....
jakos sobie nie wyobrażam sylwestra spędzać w egipcie czy w innym ciepłym miejscu, ale np moja siostra to juz od 2 lat w cieple kraje lata w tym czasie i zawsze jest szczęśliwa. Ja pewnie tez gdzies pójde na jakąś domówke do znajomych.

Gość kur-czakowa
wowl sylwester w Tokio , no no . A te wycieczkę wykupiłas w jakims biurze podrózy czy jak tam lecisz? Ile taka przyjemnośc kosztuje, moge wiedziec? :)

Gość tiktaczka
a ja będe imprezować w naszych polskich górach :) uwielbiam jeździć na nartach, więc nie chce wyjeżdżać w ciepłe kraje. Do Egiptu, na Cypr czy do Bułgarii jeżdżę latem :) pozdrooooo

Gość gaździnka
Sylwester 2009 spędzam z moimi przyjaciółmi we Włoszech!!!!!!!!! :) a moi rodzice wybrali cieplejsze klimaty, lecą do Egiptu ze znajomymi.

Gość gdzie kiedy co
a ja jeszcze nie mam żadnych planów na sylwestra :( Kurcze, ja też bym z chęcia pojechała na narty do Włoch albo poopalac się do Egiptu...

Gość benkartowa
Ja bym ewentualnie pojechała do jakiegos ciepłego kraju i wzięła udział w hotelowej imprezie. Nie znosze tych sylwestrów, andrzejków i innych masowych imprez. Wkurza mnie ten społeczny przymus świetowania wszyscy razem, czy kto ma ochote, czy nie. Moi rodzice chodza zawsze spac o 22, ale w cholernego sylwestra siedza do północy, nudzą sie, oglądają bzdury w telewizji, zasypiają na stojąco, zeby wypic o 24 trochę szampana i pójsć spac o 00:15. I nawet jakby się chciało tak jak serce dyktuje - pierdolic to głupie swieto, to jakos sie nie da i czuje się człowiek z tym wszystkim dziwnie

Gość tradycjonalistka
benkartowa, spokojnie. Przeciez nikt Ci nigdzie nie karze iść. Możesz potraktowac tę noc jak każda inna i pójsc psac o 22 czy tam o której chcesz. Moja siostra tak własnie robi, ona nie obchodzi sylwestra. natomiast ja wprost przeciwnie, ja jestem tradycjonalistka i sylwestra tez świętuje :) Rok temu bylismy własnie z chlopakiem w Egipcie, było bombowo, a w tym roku nie mielismy za bardzo kasy i kupilismy sobie bilety na bal. pewnie tez będzie fajnie :)