Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka1987r

orgazm

Polecane posty

Gość ddddllllssss
nie ty jedna:-(

Gość Namożyn
To kara za seks przedślubny, idź do spowiedzi nierządna kobieto!!!

jesli chodzi o mojego faceta to naprawde stara sie i w ogole, rozpala mnie ale nie moge osiagnac orgazmu pochwowego;( i ze mna chyba jets cos nie tak.... moze za krutko to robimy, bo dopiero od miesiaca sie kochamy... czasami czuje ze dochodze ale to nie ejst to;(

Gość a sama osiagasz
orgazm?

Gość KA SI AKA
ja tez tak mialam na poczatku.. pozniej odkrylam czemu.. ktoregos razu jak bylam w stanie lekkopijanym kochalam sie z facetem i pozwolilam sobie na takie odczuwanie jakie faktycznie powinno byc.. zrob to samo :)

Gość a sama osiagasz
to pokombajnuj z lechtaczkowym i w ostatniej chwili przed dojsciem zacznij stymulowac pochwe, jak dla mnie wystarczy pierwsze pare centymetrow zeby miec pochwowy, chociaz siwtne jest jak juz jest zaglebienie sie w pochwie dokonca;) sproboj sama im lepiej znasz sama swoje cialo tym latwiej bedzie ci pokierowac faceta;)

Gość bOjUcHnA
tez tak mam ze swoim . Przeyłam z nim pierwszy raz i kochamy sie dopiero od 3 tygodni robimy to kilka razy w ciagu nocy i nic ... orgazmu nie widac ;/ podobno trzeba sie nauczyc orgazmu i to przyjdzie samo ale kurcze ile mozna czekac???

Gość bOjUcHnA
to masz fajnie ze chociaz czujesz ze dochodzisz ;(

Gość osaWeronika
a jak dojsc do wytrysku o to jest pytanie hmmmm.... ja czasem mam dzien ze 15 min i dostane a czasem nawet 40 min orgazm ale wytrysku nie miałam słyszałam ze oznaka tego jest sciskanie pecheza ale trzeba sie rozluznic ale co to ma do zeczy jak soki wydostaja sie przez pochwe a nie cewke moczowa

Gość bOjUcHnA
my tu o orgazmie a ty o wytrysku o tym to my pewnie wogole pomażyć możemy .... :)