Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawski Tadzio

Nogi i stopy kobiety

Polecane posty

Gość ciekawski Tadzio

Dlaczego dziewczyny mają tak pokrzywione i pozaginane palce u stóp? Wyglada to okropnie a mimo to one wcale nie starają się tego ukryć...

pokrzywione stopy mają te kobiety które chodzą w niedopasowanych butach na wysokim obcasie :) moje stópki sa proste :D

Gość hę...
ze co przepraszam?:P pokrzywione moze chodzi ci o kwestie posiadania stawow w palcach ktorych sam niemasz?:P

Gość Namożyn
To efekt przepływu prądu jak ciągną druta

Gość racja racja
widok wygiętych palców u stóp kobiety z paznokciami skierowanymi prostopadle do podeszwy jest OHYDNY !!

Gość kobieta jestem
nie wszystkie,ale zgadzam się,ze te które mają haluksy nie powinny chodzic w odkrytych butach,wyglada to obrzydliwie:-o

Gość robinia akacjowa
ale przeciez jemu nie pasuje to, ze palce sa lekko podwiniete!!! ha ha ha wiekszosc ludzi tak ma i to raczej norma:D ale czubek.... hehe

Gość pieprzycie głupoty
ale pieprzysz bzdety....a myślisz że my kobiety mamy wpływ na to jakie mamy stopy ? niektóre deformacje są wrodzone i niezależne od tego czy nosimy non stop szpilki czy nie halluxysię operuje ale operacja jest płatna i potem długo stopy bolą chyba nie sądzisz że ktoś ma wpływ na to jakiej długości i kształtu ma palce u stóp...są kobiety któe mają piękne stopy i takie które mają brzydkie, ważne by były czyste, zdrowe i zadbane w dzieciństwie przygniotłam sobie duży palec od nogi cieżkim fotelem, w rezultacie została uszkodzona macierz paznokcia i paznokieć odrasta zdeformowany.....myślisz że mogę coś z tym zrobić ?! oczywiście że nie, już zawsze taki będzie, dlatego staram się nosic pełne buty nawet latem

Gość Flaczysław
TROJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!