Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy sa takie jak ja

juz sama nie wiem jak mam sobie z nim radzic

Polecane posty

Gość czy sa takie jak ja

juz mowie na czym polega problem. jestem z facetem 1.5 roku. ogolnie rzecz biorac wszystko jest super poza jedna rzecza. sa takie dni kiedy on zachowuje sie jakby sie obrazil, jakbym zobila cos zlego albo ktos inny. jest milczacy, naburmuszony, no zero uczuc z jego strony. gdy pytam wtedy co sie stalo on mowi ze nic ze przeciez zachowje sie normalnie co jest nie prawda. zawsze go wtedy zostawiam samego zeby mial chwilke samotnosci bo a noz tego wlasnie potrzebuje. potem gdy przyhodze i pytam raz jeszcze bo chcialabym zrozumiec o co chodzi on potrafi podniesc na mnie glos mowiac ze takimi pytaniami dopiero go wkurwiam. ogolnie nauczylam sie przy nim cierpliwosci i wtedy sie wycofuje ewentualnie zostaje w pokoju ale robie swoje i na niego nie zwracam uwagi i chwile potem on juz zachowuje sie jakby wszystko bylo ok, jakby nie byl juz zly itp. przepraza ze krzykna i sprawa skonczona. ale mnie denerwuje to ze on nie probuje nawet w takich chwilach rozmawiac, nie wiem czemu tak sie zacowuje, moze ktos z Was to rozumie?

Gość może ma okres wtedy

Gość czy sa takie jak ja
tak i pms:) nie no powaznie to jest martwiace bo jesli mamy spedzic ze soba cale zycie albo przynajmniej jego czesc chcialabym wiedziec co sie dzieje w jego glowie a nie poprostu schodzic mu z drogi

Gość hfiuqewifbai
sluchaj.. ja tez tego nie moglam skumac u swojego dopoki nie przeczytlama ksiazki.. podac ci ja?

Gość hfiuqewifbai
nie pamietam tytulu a nie mam jej teraz przy sobie ale z tej smaej serii jest ksiazka dlaczego mezczyzni klamia a kobiety placza.. tylko ze ta jest w nibieskiejokladce a tamta w zielonej byla i to wlasnie w zielonej znalazlam odpowiedz na te sprawy co pytasz.. racze przeczytac :)

Gość czy sa takie jak ja
przeczytam chetnie dzieki:D a mozesz powiedziec mniej wiecej jak to wytlumaczyli?

Gość mango z bango
moj chlopak ma tak samo. w jednej chwili sie boczy nie powie o co tylko milczy a za chwile jakby nigdy nic przytula sie dotyka, chyba na to nie ma rady. trzeba byc cierpliwym ja sie juz przyzwyczailam i nie robie z tego problemu jak ma taki dzien poprostu pozwalam mu sie pofochac i czekam az przejdzie:)

Gość mientki placek
co to znaczy upupupup?? zapowietrzylas sie???