Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalse4444

HURRA DOSTAłAM PRACE JAKO PRZEDSTAWICIELKA HANDLOWA !ZAZDROSCICIE?

Polecane posty

Gość kalse4444

i to jakiej firmy.. firmy hortex..

Gość Generał WSI
idź przez zboże

Gość kalse4444
ciekawe ile bede zarabiac. koledzy mówią ze tak minimum 3 tysiaki

Gość jeśli wyznajesz zasade
gdzie stąpnie tam skłamie to sie ciesz

No zajebiście , nie wiem czy wiesz ale bycie przedstawicielem nie jest łatwe poza tym te 3 tyś to niezbyt wygórowane pieniądze jak na zawód przedstawiciela. Tak wiec nie bardzo czego jest ci zazdrościć bo łatwiej od przedstawiciela już tylko jest zostać ochroniarzem

Gość no bedziesz miec auto
służbowe i laptopa i kase duża

Gość kalse4444
co ty pieprzysz ? łatwo zostac przedstawicielem ? haha sieroto trzeb amiec wyksztalcenie i inne rzeczy ..

Gość robinia akacjowa
'ZAZDROŚCICIE?' HA HA HA!!!!!!!!!! Dziewczynko.......za jeden projekt biorę 20 tys................ no ale jak sie cieszysz to sie ciesz :) natomiast Twoje pytanie poprawiło mi humor na cały dzień :D oj ludzie ludzie............. ;)

Gość buhahahaha jaka beka

Gość kalse4444
przedstawiciel to jest coś.

Gość ewaee
co to jest Towje 20 tys? JA mam zdniówki tryliard dolarów. to dopiero jest pieniadz

Gość robinia akacjowa
architekt - to coś więcej :D buhahaha

Gość kalse4444
skończyłam zasadniczą szkołę zawodową jako handlowiec, to nie byle co a wy sobie pracujcie za 800zł w tesco

Gość chirurgia
plastyczna drogie panie, upiekszajcie sie bo własnie sobie stawiam domek na majorce:D

Nie wiem jak u ciebie kasiu44 ale u mnie sprzedawcy (przedstawiciele) mają najgorzej i musza najwięcej pracować. otwórz sobie gazetę albo internet, na przedstawiciela jest najwiecej ogłoszeń, biora wręcz z łapanki.

Gość robinia akacjowa
HA HA HA założycielka tego topiku doprowadza mnie do łez............ śmiechu!!!!!!!!!! :D:D:D a co tacy ludzie jak Ty tez są potrzebni wiec luz :D ja tam wole zostac przy pracy architekta :D jednak :) ;)

no ma 800zl...zgadza sie, przy obecnym kursie euro 3.65, liczac ze w tygodniu pracuje 38h, razy 2 tygodnie to 800zl mam w 6h50min- uhhh ciezki te 800zl, prawie CALY dzien pracy

Gość chirurgia
rabina a moze chcesz sobie piersi podniesc lekko bo pewnie od tego ciaglego pochylania sie nad projektami trche ci opadly:]zdjecie szwow dorzuce gratis:D

Gość pnktu
najbardziej sprzedajny zawód świata obok prostytucji, będziesz teraz nadstawiać dupy dla hortexu a jak wypieprzą to z obrzydzeniem będziesz wspominać, dobry przedstawiciel powinien wiedzieć wszystko o swoim potencjalnym kliencie ;

ale to wymiata " i to jakiej firmy.. firmy hortex.." w mojej firmie kontrakty na ponizej 300tys USD traktowane sa jako "male" a ta "jaka" firma to pewnie ma takie obroty roczne:P dzieki za topic, dawno nie plakalem ze smiechu

KAŻDY ORZE JAK MOŻE........ skoro Wy zarabiacie takie grube miliony to ok, ale niektórzy nie mają takiego szczęścia i muszą się zadowolić marnymi 1500zł.......na waciki mi nie starcza:D:D a co dopiero mówić o słoneczniku:D:D ehhh......i tak jest ok:D mogło być gorzej:D co ja pisze...jest do bani... Poozdrawiam Was:)

Gość robinia akacjowa
do 'chirurgia' HA HA HA :D:D:D ach cóż za wesoła gawiedź się dzisiaj tu zebrała HA HA HA czy tylko ja tutaj wiem że projektanci nie używają teraz przyborów kreślarskich lecz posługują się CAD- em ? no i cóż zrobic jak społeczeństwo takie niedoświadczone. :> i cóż to za żółć chirurgio? heh ;)

Gość darshana
TO GRATULUJE BEDZIESZ ZAPIERDALAC A KASA KICHA. JA SIE WYPISAŁAM Z TEJ FIRMY PO LATACH BO TO KICHA A NIE FIMA. CZŁOWIEK SIE UWSECZNIA. NIE MASZ CO SIE CIESZYC!!!!WSPOŁCZUJE

A NIE FIRMY ;;DUREX;;-) GRATULACJE AZ NAS DOOPA SCISKA Z ZAZDROSI ZE MASZ PRACE GONCA HANDLOWEGO ;OJJJ ales mial szczescie jak w totka 3 wygrac;-)