Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia 2377

gdy serce plodu nie bije .....

Polecane posty

Gość misia 2377

co dalej dwa dni temu uslyszalam ze serce mojej dzidzi nie bije jednak lekarze dali nam jeszcze tydzien potem mam kolejny skan i bardzo sie martwie .gdyby sie okazalo to najgorsze to co mnie czeka ???moze ktoras byla w podobnej sytuacji prosze odezwij sie

Gość juchaaaaaaa
w którym miesiącu jestes?

Gość misia 2377
jestem w 6 tygodniu mialam ciaze blizniacza jedno poronilam w ubiegly piatek to drugie bez bijacego serca jestem zalamana

przykro mi :( ale jeśli się okaże, że serduszko jednak nie bije to będą musieli cię wyczyścić :(

Gość 20.07.2008
usłyszałam wtedy najgorsze słowa w życiu: "serce płodu nie bije" :(

Misia trzymaj sie, skoro dali szanse jeszcze tydzień to znaczy że widzą szanse. Życzę Wam wszystkiego dobrego i zdrowego bijacego serduszka!

Gość 2222222222
jesli naprawde serduszko nie bije a jest dopiero 6 tyd. to mozliwe ze ciaza byla bardzo slaba mozliwe ze uszkodzona genetycznie dlatego obumarla czeka cie wiec zabieg jesli do tej pory samoistnie nie poronilas.w uk do 12 tyg nie przejmuja sie zbytnio ciaza i sa tego zdania ze jesli do tej pory nic sie nie wydarzylo to ciaza jest silna(nie daja zadnych tabletek na podtrzymanie jak u nas).mam nadzieje ze u ciebie bedzie ok i wszystko skonczy sie szczesliwie polecam tez poczytac sobie o ciazy zagrozonej i tam dokladnie wszystko wyjasniaja.mam tez znajoma ktorej usuneli martwy plod byla zalamana a potem zaszla ponownie w ciaze i ma teraz 6letniego chlopca.nie zalamuj sie jestes mloda jeszcze cale zycie przed toba to ze raz sie moglo nie udac nie znaczy wcale ze sie to powtorzy.trzymaj sie cieplo trzymam kciuki za ciebie i malenstwo!!!!!!

Gość 2222222222
jesli naprawde serduszko nie bije a jest dopiero 6 tyd. to mozliwe ze ciaza byla bardzo slaba mozliwe ze uszkodzona genetycznie dlatego obumarla czeka cie wiec zabieg jesli do tej pory samoistnie nie poronilas.w uk do 12 tyg nie przejmuja sie zbytnio ciaza i sa tego zdania ze jesli do tej pory nic sie nie wydarzylo to ciaza jest silna(nie daja zadnych tabletek na podtrzymanie jak u nas).mam nadzieje ze u ciebie bedzie ok i wszystko skonczy sie szczesliwie polecam tez poczytac sobie o ciazy zagrozonej i tam dokladnie wszystko wyjasniaja.mam tez znajoma ktorej usuneli martwy plod byla zalamana a potem zaszla ponownie w ciaze i ma teraz 6letniego chlopca.nie zalamuj sie jestes mloda jeszcze cale zycie przed toba to ze raz sie moglo nie udac nie znaczy wcale ze sie to powtorzy.trzymaj sie cieplo trzymam kciuki za ciebie i malenstwo!!!!!!

Gość misia 2377

Gość co za bzdet
taa bo to zasluga POLSKI.....bo w UK to same nieudaczniki nawet dzieci sie kalekie rodza..... co za ludzie.....