Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxaniaxx

poszukuję mądrej miłości....

Polecane posty

Gość xxaniaxx

poszukują faceta który mnie pokocha ale mądrze tzn... będzie miał swoje zdanie, a nie to co ja to i on.... oczywiście nie tyrana.... inteligentnego i wykształconego ja oferuję to samo dla niego- urodę inteligencję i wykształcenie

Gość Miły twardziel
WYGLĄD :::::::::::: - przystojny brunet - wzrost : 182 - waga : 77 - oczy : niebieskie - włosy : średnia długość , ładnie ułozone - karnacja : opalony naturalnie WYKSZTAŁCENIE ::::::::::: - szkoła podstawowa : w każdej klasie czerwony pasek - szkoda gimnazjalna : w każdej klasie czerwony pasek - szkoda średnia : liceum ogólnokształcące ; średnia od 4,5 do 4,8 - studia dzienne na Uniwersytecie Warszawskiem ; kierunek - dziennikarstwo INTELIGENCJA :::::::::::: Najgorzej wypadł mi test IQ dwa lata temu ; wynik ------- 145 Najlepiej w marcu tego roku , wynik ----------- 183 Napisz coś o sobie :)

Gość jepiej od razu daj foto a nie
gadaj głupot

Gość henioooooo
ja jestem inteligientny , bogaty ( mam 5 ha do obrobienia ) , mam też konia i wóz , a nawet dwa wozy. Ukończyłem szkołę podstawową i nie siedziałem ani roku w tej samej klasie , cały czas zdawałem. Jestem ładny dosyć , nie mam już pryszczów i jak chcesz to może dam ci szanse

Gość ja cie znam aniu jestes z
dol.śl

Gość xxaniaxx
preferuję panów typu bears :)

Gość narkoman......................
Miły twardziel :D :D :D

Gość xxaniaxx
szukam inteligentnych a nie wiochy.....

LEPIEJ DAC OGLOSZENIE ZE SIE NIE SZUKA MADREGO; TO MOZE SIE TRAFI ;takie ogloszenie matrymonialne to tylko lowcow posagow przyciaga;-))

Gość xxaniaxx
straciłam nadzieję na znalezienie odpowiedniego faceta same pantofle mi się trafiają liczący na utrzymanie... czy nie ma normalnych facetów????

Gość a ile masz lat aniu
????

Gość xxaniaxx
a ile byś chciał żebym miała???

Gość Fa jestem fajny tylko mam
taki maly feler Chodzi o wymiary 12x12 Jak ci to odpowiada to mozemy przejsc dalej 😍

Gość miły twardziel
Ja już Ci napisałem jak to ze mną jest. Teraz owszem , nie pracuję ale gdy ukończę studia to mam pewną pracę w tv ( poz znajomośći :D )

Gość xxaniaxx
miły twardzielu prześlesz zdjęcia???

Gość xxaniaxx
mam 47 lat i pochwę rozciągniętą jak rękaw czarodzieja :) moje długie, gęste wąsy chyba nie stanowią dla ciebie zadnego problemu?

Gość Ja jestem fajny tylko mam
Jestes zainteresowana? :)

Gość lewaa
po znajomosci 💤 a potem prace stracisz i nie bedziesz umial sobie sam czegos znalezc. Od takich ludzi lepiej trzymac sie z daleka. Bo cwaniakow, ktorzy licza na czyjac pomoc, sie unika 🖐️

Gość miły twardziel
xxaniaxx :::::::: a może Ty cos o sobie napiszesz ? Ja się produkuje a ty czekasz na gotowe ? No sorry Jak się ludzie poznają to się poznają oboje. Miłość to nie związek pracownika z pracodawcą . Napiszesz coś ?

Gość czuje ze masz 18 lat

Gość miły twardziel
lewaa :::: Ja sobie poradzę , nie martw się :) Zawsze mogę iść na informatyka albo rozkręcić swój biznes :) Jak się chce to się ma

Gość lewaa
oj to dobrze, juz sie nie martwie 🖐️ myslalam, ze nie bede mogla zasnac

Gość lewaa
i co wlasciwie znaczy "isc na informatyka"? ty jestes z tych, ktorzy mysla, ze jak skoncza studia informatyczne, z miejsca prace maja?

Gość miły twardziel
xxaniaxx ::::::::: w dalszym ciągu nie opisałas siebie :( To czego nie lubie w ludzaich to pójścia na łatwiznę. Ty postępujesz wg tej zasady : A niech się produkuje , pisze a ja sobie przeczytam i sobie stwierdzę czy sie nadaje , tak ? Moja droga , to nie te czasy , to nie czasy międzywojenne gdzie ludzie na hektary pół lecieli i nic innego się nie liczyło . Szkoda , myślałem że masz trochę zaangażowania :( pa

Gość miły twardziel
lewaa :::: Informatyków jest dużo , ale dobrych informatyków jest mało. I tu jest pułapka. :D

twardzielu chyba nie myślisz że to ja za tobą bedę się uganiać..... skończyły sie czasy nastoletnie..... ale jak chesz to.... 165 cm wzrostu, szczupła blondyneczka- wszystko naturalne- zadnych pazurów plastikowych.... dziecko 3 letnie i mieszkanie, ach no i 27 lat....

Gość romekkkk ahaha
ja pierdole co za sucz :D Ale miał nosa koleś że kazał ci pisać o sobie. Tak to by pewnie o dziecku sie dowiedział dopiero po ślubie :D Twardziel nie bierz tej suki , pewnie ruchała sie w krzakach z byle kim i temn ktos spierdolil i teraz nie ma kasy na dziecko i szuka utrzymania hahaha