Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenkaaa12345

Pomocyyy

Polecane posty

Witam. Tak więc mam pewien problem. Kochałam sie z moim chłopakiem i niestety pękła nam gumka. On już prawie dochodził ale w pore sie skapnęliśmy. Postanowiłam dla świtego spokoju pójść do ginekologa po tabletki postinor-duo. Wzięłam jedną i 12h później drugą. Od ponad tygodnia czuje okropny ból po lewej stronie, koło jajników. I mam wrażenie że mój brzuch robi się coraz większy. Czy to może coś oznaczać?

Gość dititititit
ze jesteś głupia albo lworęczna

Gość żaden z nich
masz zaburzenia hormonalne, piguły poprzestawiały Ci cykl...lekarz Cię o tym nie uprzedził ? czytałaś ulotkę ? czy tylko łykałaś tabletki jak Tic-Taki ?

Gość żaden z nich
zamiast głupio pytać na forum przeczytaj ulotkę leku lub spytaj swojego gina

Gość żaden z nich
http://www.doz.pl/leki/p4014-Postinor-Duo MOŻLIWE SKUTKI UBOCZNE:Bardzo często krwawienie nie związane z miesiączką, nudności, ból podbrzusza, uczucie zmęczenia. Często opóźnienie miesiączki o ponad 7 dni, nieregularne krwawienie i plamienie miesiączkowe, zawroty lub ból głowy, biegunka, wymioty, tkliwość piersi.

Gość żaden z nich
nigdy nie brałam tych tabsów a w minutę znalazłam odpowiedź a Ty byłaś u gina w tak ważnej sprawie i nawet nie zadałaś mu żadnych pytań... skoro nagle bierzesz silny lek hormonalny to oczywiste że robi on totalną kaszanę w Twoim organiźmie, w końcu ma zapobiec owulacji i zapłodnieniu bierzesz silny lek i dziwisz się że ma skutki uboczne