Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamacorci

jak walczyc z cellulitem i zadbac o siebie karmiac piersia???

Polecane posty

Gość mamacorci

mam po ciazy straszny cellulit, bardzo chcialabym cos z tym zrobic, ale karmie piersia. nie moge stosowac diet, nie moge uzywac kremow antycellulitowych. jedyne co to cwiczenia, ale prawda taka, ze dzidzia malo spi i gdy tylko zabieram sie do cwiczen, placze... do tego mam nadwage... jak zadbac o siebie karmiac piersia???

Gość a dlaczego nie można
kremów antycellulitowych? ja też karmię piersią i stosuję serum antycellulitowe EVELINE, całkowicie zrezygnowałam ze słodyczy, słodkie jem tylko - jogurty, desery mleczne, owoce, muesli, nei jem smażonego, wszystko lekkostrawne, bo wiadomo - kolki itp. już prawie wróciłam do dawej wagi, a przytyłam 20 kg w ciąży jeszcze 4 kg mi zostały, ale biodra i uda już mam takie jak przed ciążą tylko biust strasznie duzy od tego karmienia więc pewnie trochę waży;) a rodziłam 12 tygodni temu:) mozna:)

na cellulit najlepszy jest masaż rękawicą najlepiej w kąpieli lub pod prysznicem- tak po prostu. Sprawdzone u moich wszystkich koleżanek, które takowy problem miały.

Gość a ja na pewno
wiesz, nie przejmuj sie cellulit znikl mi wlasnie odkarmienia- ale faktycznie, przestalam jesc slodycze przez kolki jakos tak znikl razem z tluszczykiem, a tez przytylam 20 kilo- juz dawno to zeszlo dodatkowo stosowalam loreal z kofeina przez 6 miesiecy po porodzie mozna kremy-czemu nie

Gość ola-boga
Ja podczas karmienia to stosowałam tylko takie kremy, które są dopuszczane w ciąży, czyli np. krem Gerbera. A wiadomo co z tego przenika do pokarmu matki? Lepiej być ostrożnym