Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malasmutna

chcem oddac dziecko

Polecane posty

Gość malasmutna

jestem juz w 31 tygodniu ciazy i nadal nic do niego nie czuje. nie chcialam tej ciazy,ale coz stalo sie.nie zdecydowalam sie na aborcjie bo nie potrafila bym zyc z mysla ze zabilam niewinne dziecko. chcialabym oddac maluszka rodzinie ktora pragnie miec dziecko i bedzie je kochac jak swoje wlasne. ja mam juz rocznego synka ale nie dojrzalam jeszcze do tego zeby miec drugie.moje pierwsze dziecko jest dla mnie wszystkim i chcialabym bardzo zeby to drugie tez bylo dla kogos wszystkim,najwiekszym skarbem na swiecie. moze jestem egoistka ale tak czuje:(

wiesz ile kasy możesz zainkasować za oddanie dziecka? są specjalne organizacje trudniące się właśnie w sprzedaży dzieci, ty dostajesz kasę a potencjalna rodzina dziecko i po sprawie.

Gość lalala123
Dlaczego tak pozno podjelas ta decyzje? Zostaw w szpitalu .zrzeknij sie praw a dzieciak znajdzie kochajaca rodzine.

jeśli chcesz oddać dziecko to najlepiej zgłosić się do ośrodka adopcyjno-opiekuńczego w Twoim mieście... oni tam Ci doradzą i pokierują... ale to chyba zbyt pochopna decyzja... czy chodzi tylko o Twoje uczucia czy np. brak warunków i możliwości wychowania maleństwa? czasem uczucia przychodzą dopiero po porodzie, różnie to bywa...

Gość zuzanka a ty
swoje też sprzedajesz?

Gość lalala123
Ale tu znieczulica jest.Jak mozna wywalic dziecko ?Zalosne.

Gość no właśnie zuzanka
bo wyglądasz na dobrze zorientowaną...

Gość no niestety prawda

Gość lalala123
Ciekawe zuzanka czy jak urodzisz to bedziesz tak samo myslala ,teraz w ciazy to wiadomo hormony szaleja i glupoty gadasz.

Gość zaraz tam głupoty... ona
po prostu stara sie byc dowcipna... chyba... bo w sumie ciężko nadążyć

Gość lalala123
No myslala czy tak latwo oddac jest swoje dziecko.

Gość fajny jesteś.
jeśli masz chłopczyka chetnie wezmę i się zaopiekuję.

Nudne jesteście i nie wyczuwacie ironii. A zdania nie zmienię. Jak ktoś nie jest gotowy i radykalnie jest na \"nie\", to niech odda dziecko albo usunie.

Gość dlaczego sie czepiacie
autorko to Twój wybór i wyłącznie Twój choc pewnie strasznie trudny ... podziwiam Cię za podjecie tej decyzji podziwiam za to , że nie zabiłas własnego dziecką !!!!!!!! to dobry wybór jesli " go '" nie chcesz gdy je urodzisz to zobacz je , koniecznie zobacz !!!!! i dopiero wtedy podejmij własciwą decyzje

Gość bsdettt
co za baby, o kuźwa, chandlują, zabijają ,oddają. Gorzej się zachowują jak zwierzęta. najpierw dają tyłka bez zastanowienia, a później nie wiedzą co z tym "fantem' zrobi. Baby, a gdzie jest napisane, w jakim rozporzadzneiu, ustawie, "dawac bez opamietania się. Jak czytam, ze odda, dziecko będzie mialo kochającą rodzinę to mnie trafia. A skąd wiecie, że dziecko będzie mialo kochającą rodzinę, że napewno będzie mu tam dobrze, że będzie szczęśliwe. Bo mnie gdyby oddano to napewno bym cierpiała, chciała wiedzie co to za matka patologia tak postąpiła, dzleczego oddała, dlaczego się puszczała, przecież ja się jej dobrowolnie na swiat nie prosiłam, to ona zdecydowała, że mnie "zrobi", a nie musi za mnie decydowa, że ja ma istniec.

Gość pisze sie chcę
UWAZAM ZE TO KOLEJNA PROWOKACJA I W DODATKU BARDZO ZALOSNA !!!

Gość a ja na pewno
Zuzanka Kornelia definitywnie