Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elllka

l4 w ciąży może byćchodzone?

Polecane posty

Gość elllka
WIem,ze 2,ale jak go namówić?

a trzeba namawiac? no chyba ze musisz lezec dla swojego i dziecka dobra to lepiej sie nie upieraj..

Gość elllka
czuję się ok-wcześniej plamiłam i dla bezpieczeństwa chce zebym jeszcze pozostała na l4/mam się oszczędzac/.Ale mam tez 2letnie dziecko-czasem chce z nim wyjsc na dwór bez obaw,ze mnie ktoś zobaczy z pracy ..

Zapytaj się swojego lekarza, czy masz tylko leżeć czy możesz chodzić. ja mam l4 z 1, bo mi kręgosłup wysiada i mam jak najwięcej leżeć ale chodzić tez mogę tylko nie po kilka km.

Gość Balbulka
Ja cala ciaze bylam na l4, wlasnie z dopiskiem 2 i moglam chodzic. Jesli lekarz stwierdzi, ze to nie zagraza Twojej ciazy, to na pewno takie dostaniesz.

Gość elllka
dzięki-bo ja naprawdę się przejmuję tym,ze prze 9mies nie wyściubię nosa z domu.Do dziecka przyjezdza codziennie moja babcia zeby z nia wyjsc..

Gość anna5555
oczywiscie z moze byc chodzone , jak tak mialam a na zwolnieniu bylam od 5 mc do koncza , moja ciaza tez byla zagrozona i przyjmowalam leki

elllka wiem co czujesz bo ja mam niespełna 15 miesięcznego synka, który jeździ do babci bo jateż muszę leżeć bo krwawiłam. Zwolnienie mam z 1, ale mogę sobie pozwolić od czasu do czasu na spacer.