Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nóż mi w plecy

Moja przyjaciółka odbiła mi męża

Polecane posty

Gość Nóż mi w plecy

Krótko. Jesteśmy po ślubie dwa lata. Mam przyjaciółkę od tzw. piaskownicy - zawsze razem, moi rodzice traktowali ją jak drugą córkę (jestem jedynaczką). Razem do podstawówki, do szkoły średniej i na studiach. Na ślubie była moją świadkową. Kilka dni temu byłam świadkiem rozmowy mojego męża z jakimś Adim, dzwonił do niego (mąż wyraźnie zwrócił się do niego per Adi). Wczoraj pracowałam "na komputerze" (naszym wspólnym) i odebrałam wiadomość z gg mojego męża treści: "Jakieś plany na weekend?". Wiadomość pochodziła od osoby o ksywce Adi. Odpisałam "Jak na razie nie, a masz jakieś propozycje?". Myślałam, że mąż ze znajomymi szykuje jakąś niespodziankę. I padła odpowiedź: "Dziękuję za wczorajszy wieczór, byłeś cudowny. Czekam na weekend, mam nadzieję że to powtórzymy. Czy Karo nadal planuje wyjazd do rodziców?". Skamieniałam, bo Karo mówi do mnie tylko moja przyjaciółka. Ida. Nie poszłam dzisiaj do pracy, łykam tabletki na uspokojenie, nie jem i cały dzień wymiotuję. Mąż w pracy, wraca późno. Wczoraj poszłam spać zanim wrócił. Po prostu nie wiem, co robić. Spakować się i pojechać do rodziców? Spakować jego i wystawić torby przed dom? Jechać do niej? Przecież zatłukę sukę gołymi rękami!

Gość moja drogaa
ja to bym poczekala na niego jak wroci powiedziala ocb...i tak to zaaranzowała zeby jeszcze tej koorwie dopierd... jej najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko zadaj sobie od razu pytanie../czy mu wybaczysz.... to by suke jeszcze bardziej zabolało.... boze!!!!!!!!!! łep bym jej urwała!!!!!!!!!!!1

to niezle, dwie najblizsze ci osoby robia cie w konia...zadne fochy nic nie zmienia, trzeba pogadac i dowiedziec sie o co w tym wszystkim chodzi...ja bym zaczela od meza bo on jest dorosly i jesli by nie chcial to twoja przyjaciolka moglaby nago stanac na glowie przed nim i nic by nie bylo...ale widac on chce

Gość przykre przykre
bo ani ona Twoja przyjaciolka ani on maz. Obydwoje zdradzili Twoje zaufanie. Takich rzeczy po prostu sie nie robi. Wspolczuje i zycze bys szybko sie otrzasnela z tej tragedii. Pamietaj ze nie wszyscy ludzie sa tacy i ze niektorym warto naprawde zaufac. Nie trac tej wiary.

Gość i przede
wszsytkim wydrukuj tresc tej rozmowy. abys miala dowod. poobserwuj sytuacje jeszcze troche, na razie nic nie mow. moze zrob mezusiowi niespodzianke, udaj, ze jedziesz do rodzicow i daj im wolna reke. sledz go i tyle. a jak ich zlapiesz w lozku to rzuc suce na ryj 10 zl i nie wychodz poki sie nie ubierze.

Gość Janeczka Pizdeczka
chuje jakie :o to juz przegiecie :o

Gość lorna27
wspolczuje:( a tak ksywa " adi" to "ida" czytana od tylu...

O ku...... To na wstepie cisnie mi sie na usta. Dwie najblizsze Ci osoby wywinely tai numer, mnie sie to w lepetynie nie miesci. Wiesz nie wiem.... Moze sprobuj pogadac z nia na gg kako twoj maz wybadaj delikatnie grunt..... \\jemu na razie nc nie mow.... Obserwuj monitoruj sytuacje jeszcze kilka dni. \\jak zrozumialam z Twojej wypowiedzi macie jednego kompa ale dwa rozne numery gadulca. Jak maz wroci pojdzie do lazienki sprawdz czy w fonie pod numerem Adi jest jej numer. Podobnie zrob z gg. Nie poddawaj sie emocjom choc to cholernie trudne. A jak bedziesz miala pewnosc zapros ja do was na kolacje i wywal z grubej rury. jego wywal z domu do niej. I zapomnij o ich stnieniu....

Gość kawa z rana
No zabic suke to za malo...

Gość looooooooooooooooooooooooo
Trzeba przylapac na goracym uczynku. Mozesz wczesniej pojechac do rodzicow, udasz ze sie cos stalo np. mama chora czy zaslabla, potem masz chyba dwa miejsca do sprawdzenia, swoje mieszkanie i przyjaciolki. Pytajac teraz nic nie osiagniesz. Masz kase na detektywa? I jeszcze jedno, rozmawialas przez gg, trzba odczekac zeby nie wyszlo albo, nie wiem, inteligentna przyjaciolka domysli sie ze rozmawiala z Toba. Mozna zablefowac ze wiesz o wszystkim ale faceci ida w zaparte.

Gość bli bli
tak to jest jak się ma ''przyjaciół''...przeważnie zawsze tak się kończy jak się posiada przyjaciół :o...przyjaciele nie istnieją !

Gość i przede
dziewczyny dobrze radza. zrob ten wydruk, jesli zorganizujesz takie spotkanie bedziesz miec dowod w rekach!

Gość kakakakakakakaaaa
Przeczytaj wszystkie wiadomosci z ta Adi na gg..wydrukuj jak jak ktos Ci polecil......i pogadaj z Nim!!!!! Na koncu zaje* sOOOke :/ Takie przyjaciolki sa najgorsze...moja mi tez keidys wbila noz w plecy:/ nie nawidze sOOOki.... wspolczuje Ci naprawde :(

Gość Nóż mi w plecy
Nawet nie jestem już wściekła. To tak, jakby ktoś strzelił mi prosto w serce nabój ze znieczuleniem. Nie rozumiem. Dlaczego?

Jeja ja tak mysle. Przyjaciol dobieram bardzo ostroznie. Stawiam na jakosc a nie ilosc. Moje dwie psiapsioly bez sekundy wahania zostawilabym z moim mezem same. Bo im ufam i wiem ze zadna by mi takiego numeru nie wykrecila. I dam sobie za to reke obciac. Jedna znam od urodzenia, druga od 9 lat. Autorko wspolczuje Ci..... bardzo......Badz silna wiem wiem banal gdy cale twoje zycie rozsypalo sie jak domek z kart.... gdy dwie najblizsze Ci osoby wyciely Ci taki numer..... Musi bolec... Jestem z Toba....przesylam sciski :)

Gość wiem że to cięzkie
ale musisz udawać, że nic się nie stało, bo nie masz pewności. Musisz złapać za rękę, żeby ocenić i ewentualnie wypierdzielić za drzwi. Najlepiej coś zaaranżować, powiedz, że na weekend jedziesz do rodziców, ale przyjedź wcześniej, wpadnij do przyjaciółki najpierw, bo może będą u niej...

Gość wiem że to cięzkie
na razie nie ma co rozmawiać, bo on przycichnie, będzie się wypierał, a ty będziesz żyła pod jednym dachem z gówniarzem.

I nie ma zmiluj nie ma wybacz. facet jak zdradzil to juz bedzie zdradzal, to jest podobnie jak z biciem uderzy raz uderzy kolejny.. kwestia czasu....... Autorko a macie dzieciaczki???

najlepiej to na gg sobie pogadaj z nią jako Twój mąż ... wyciągnij od niej wszystko ,tylko żeby się nie skapła ... i udawaj że nic nie wiesz ... a w sobote zostaw mężusia i jedz do rodziców ,później zadzwoń do niego zapytaj się co robi itd ,nie daj po sobie nic poznać ,następnie wróć do domu ... gorzej jak ich nie będzie ,ale wtedy możesz iść do tej niby ''przyjaciółki'' ,sprawdzić czy u niej ich nie ma ...

coś strasznego przeciez ja nie wiem jak ty to wytrzymujesz ?ja bym chyba wyladowala w psychiatryku;( ale czemu z nią ? czy ona jest taka atrakcyjna?

przede wszystkim masz wydrukowac lub skopiować te rozmowy archiwum z gg nawet skasowane da sie odzyskac nic mu nie mów, udaj, że jesteś chora, jakby cos pytał zdobądz dowody, żeby nie zrobili z Ciebie wariatki i nie wmówili Ci paranoi

A po co ma pytac?? Bedzie standardowa gadka ponioslo mnie,... to byla chwilka , ona nic dla mnie nie znaczy... kocham tylko ciebie.... wybacz mi skoncze z nia obiecuje. Zalosne to jest.

Gość a jak odzyskac
to stracone archiwum gg

Gość oj kiepsko
tylko nie skupiaj sie na przyjaciolce , pamietaj ,ze do tanga trzeba dwojga. Jakby Cie kochal - ona moglaby robic cuda -wianki , i by z nia sie nie spotykal .

Gość moja propozycja
Przekaz,ze na gg odezwala sie jakas kobieta i pytała czy w weekend powtorzycie numerek;),musi byc obojetnie,zero emocji,pamiętaj;) Jak się wyprze to tylko chłodno oznajmij,ze pewnie jakaś pomyłka;) i czekaj co będzie dalej. Co do koleżanki to nie przymuj jej w domu,nie zwierzaj się