Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nóż mi w plecy

Moja przyjaciółka odbiła mi męża

Polecane posty

" AUTORKO JAK JEST ŁADNIEJSZA TO NIE DZIW SIE MĘŻOWI" jak sie facetowi kobieta znudziła, to nie wazne czy jest ładna - tamta jest NOWA i zawsze bedzie mu sie wydawała lepsza

Gość BLR555
PRAWDE PISZE FACECI ZAWSZE LECĄ NA TE ATRAKCYJNIEJSZE PRZYJACIÓLKI ŻON

Gość Nóż mi w plecy
Jest bardzo ładna:( długonoga i smukła blondynka Lecz co z tego?Gdyby kochał nie zdradziłby nawet z monicą bellucci:(

Komik>>> mam na ciebie mega alergie. I napisze ci jasno. jak nie chcesz pomoc doradic nie masz nic madrego do napisania to sie nie wypowiadaj. Ludzi wkurzasz. masz tu mnostwo innych tematow. Pogadaj sobie z "przyjaciolmi"" z kafe. Musisz byc az tak zlosliwy?? Bawi cie smutek innych?? A tobie az tak sie idealnie uklada. ?? Pmysl chwilke zanim cos napiszesz bo ktos moze rzez ciebie sie zle poczuc. Mimo ze to """tylko"""" kafe.Dla ciebie zabawa dogryzane innym a dla innej osoby miejsce gdzie moze sie wygadac wyplakac.

Gość moja propozycja
do autorki nie daj się sprowokować,szczególnie tej kobiecie,traktuj ją z dystansem i klasą,nie zniżaj się do jej puszczalskiego tylka;),nie kłóć sie z nią,bo w ten sposób dajesz jej satysfakcję i utwierdzasz w przekonaniu,ze jest lepsza od Ciebie..

to nie jest tak, ze gdyby kochał, to by nie zdradził.... nie nalezy dawac okazji do zdrady, bo czlowiek jest tylko czlowiekiem

Gość pytanie do komiczne
Czy wedlug ciebie facet moze byc wierny? Czy zawsze w zwiazku predzej czy pozniej przyjdzie taki moment, ze znajdzie sie w otocznie laska ladniejsz/lepsza/ciekawsza/seksowniejsza/...czyli krotko mowiac nowa, ktorej sie nie oprze?

Gość ej znowu jkfgf
jak jest ładna to wiadomo ze chcial ją przeleciec

kaciu - weź wiaderko zimnej wody i wsadź sobie główke do niego... potrzymaj ze minute i potem przemysl jeszcze raz swoje zachowanie... bo ja tu sie normalnie wypowiadam, a Ty temat rozwalasz i swoje frustracje wyładowujesz

Gość trele mele dudtki
zbierz jak najwiecej dowodow, poloz na spakowanej walizce, Twoja obojetnosc bedzie nie tylko policzkiem ale takze facet zrozumie swoj blad...nic Ci nie da sie teraz mscic, klocic itp itd...po prostu spokoj...tak odwrocic sytuacje zeby to on mial pytania ktore zostana bez odpowiedzi...odwidzi im sie wspolny weekend i wspolne randki, to juz nie bedzie to samo, na wolnym gruncie kolezanka juz nie bedzie taka podniecajaca i piekna...

Gość Lubie_Audi
Prokuratora sie nie boje, pisać moge co chce a czasem na takie tematy (miłosne-zdrady itp.) mnie ponosi emocjonalnie, a co do tematu, to najlepszy wg mnie był pomysł z detektywem, mówiłaś że w weekend coś planuja, niech detektyw sie tym zajmie, zrobi dowody, i wrazie czego jak będzie chciał odejść nie będzie mógł o nic z majątku prosić bo sa dowody zdrady, pozatym nie musisz odrazu go skreslać, możesz po detektywie mając dowody zdrady zapytac się mezą gdzie był w weekend i co dokładnie robił pytajac tak by nie wyczuł podstepu, jak Ci powie zaproś dzień później ta kurwe i rzuc im kopie zdjeć na stół od detektywa, ja wywal z domu a jemu daj wybór jeśli nadal chcesz z nim byc ;]

oj autorko... Az taka ladna?? To dlaczego nie ma faceta?? dlaczego jest sama???Czemu sie czepia zonatch facetow??? Ona ci od poczatku ewidentnie zazdroscila wnioskujac po Twoich wczesniejszych wypowiedziach.Ladna ladna.... Uroda pojecie wzgledne.... Nie uzalaj sie nad soba ze nie jestes ladna ze ona ladniejsza. Ty masz znac poczucie swojego piekna... :) I lebek sobie dam odciac ze uroda Ci do piet nie dorasta.. O :-)

"Czy wedlug ciebie facet moze byc wierny? Czy zawsze w zwiazku predzej czy pozniej przyjdzie taki moment, ze znajdzie sie w otocznie laska ladniejsz/lepsza/ciekawsza/seksowniejsza/...czyli krotko mowiac nowa, ktorej sie nie oprze?" to jest kwestia wielu roznych czynnikow... problem polega tez na tym, ze wiele kobiet, gdy juz minie to pierwsze zauroczenie, zaczyna być zołzowata, przestaje dbac o siebie, faceta traktuje jak przedmiot... i ton ie jest tak, ze facet nie moze sie oprzec... oprzec sie mozna zawsze, tylko nie zawsze sie chce

Zdecydowanie-przyłap na gorącym uczynku , a najlepiej wejdz do domu np. z matką męża lub kimś innym przed kim mogłabyś go upokorzyć i tę sukę również. zbieraj dowody, a potem zniszcz sukę, an nic innego nie zasłużyła.

Gość Lubie_Audi
Zgadzam się z "perfekcyjna_blondi "

Gość ja bym na twoim miejscu nie
fatygowala sie nawet na wysluchanie wyjasnien, a spakowalabym jego torby za drzwi. Jesli bedziesz z nim rozmawiac badz pewna, ze on bedzie ci mydlil oczy, bedzie mowil, ze to nic, ze nic nie ma i nie bylo, ze jestes dla niego jedyna i bardzo cie kocha, ze...bla bla bla...bedzie sie bal zostac bez dachu nad glowa, bedzie sie bal, ze wszystko wyda sie przed rodzina i tak dalej, dlatego wlasnie bedzie cie przekonywal, ze to wszystko nie prawda. NIE DAJ SIE!!!

Nie dosc ze komiczne jestes debilem do potegi entej to jeszcze... wiesz nie bede sie wypowiadac. Nie sprowokujesz mnie. Zrob ludzkosci przysluge i zniknij z kafe. Najlepiej z Pl. A jeszcze lepiej z tego padolu. :-P.

Za duzo filmow ogladacie i dajecie autorce głupie rady... Takie przylapanie na goracym uczynku bedzie ją kosztowac 5 lat życia i moze zawal serca... To nie film rodem z USA

Gość trele mele dudtki
dlaczego ona ma niszczyc kolezanke...tak na prawde to kolezanka sobie zniszczyla juz przyjazn, wystarczy...przeciez jezeli juz ma byc zla to niech kieruje zlosc do meza, bedzie to odpowiedniejsze...

A jesli chodzi o frustracje........... :-D. to ty dowartosciowujesz sie na kafe, wpierniczasz w kazdy temat snujac swoje pozal sie Boze madrosci zyciowe. ty jestes sfrustrowany tym ze zonka ci rogi doprawila i przebolec tego nie mozesz. Tworki kaftan bezpieczenstwa i cela wylozona materacami to dla ciebie najlepsze :-P.

Gość trele mele dudtki
chyba nikt z Was nie ma pojecia (no chyba ze odczul na wlasnej skorze) jaka sile ma obojetnosc...wcale nie mowie ze w tej chwili jest to latwym rozwiazaniem, ale najlepiej bedzie smakowac z czasem...a takie rzucanie sie z pazurami, sledzenie i robienie sobie samej jeszcze wieksza krzywde to zagrywa na masochizm

Gość Lubie_Audi
Koleżanka tez winna, wiedziała co robi, że to jej maż i może zniszczyć jej życie, załuguje na to by ponieść kare.

Gość pytanie do komiczne
Komiczne, a no wlasnie...moze, a nie zawsze chce... Czyli uwazasz, ze to, ze facet zdradza to w duzym stopniu wina kobiety? Jedni mowia, ze zdradzaja z nudow, inni, ze z powodu zolzowatej zony...czyli co, wniosek taki, ze facet moze zdradzic zawsze z obojetnie jakiego powodu?

Autorko, tak mi przykro. :( Ja bym zrobila tak, jak proponuja dziewczyny, przylap ich na goracym uczynku. Prawde juz znasz, wiec nie odmawiaj sobie zobaczenia ich min. Wez nawet swoja mame lub kogos, zeby ich upokorzyc. Przylap ich. Nie dawaj po sobie poznac, ze wiesz. Nie kieruj sie emocjami. A jak ich przylapiesz, to suce napierdol przy wszystkich. Co za swinie. Poza tym staraj sie pozbierac jak najwiecej dowodow. Sprawdzaj ich oboje, ale nie daj im zadnych powodow do podejrzen. Wiem, ze to trudne, ale graj dla obojga.

Gość trele mele dudtki
tak, kolezanka tez winna, ale czy tutaj chodzi teraz o drapanie i cierpienie czy o udowodnienia ze robili ja w balona...wiec niech zbierze dowody, konkretne....nie musi nawet z nimi rozmawiac bo po co...olac, wrecz olac a sama zobaczy jak im sie szybko znudzi ta milostka...czym bardziej bedzie sie rzucac tym bardziej bedzie utwierdzac zdradzaczy ze maja racje z tym jak postepuja....mechniazm mysleniowy, to wszystko

Gość Lubie_Audi
Trzymaj sie :D bedzie gut, i nie zwracaj na głupoty które tu czasem padają ze wszystkich stron, postepuj tak jak uważasz za słuszne, mu Ci możemy dać tylko rady, Ty zadecyduj co bedzie dla Ciebie najlepsze :)

"Czyli uwazasz, ze to, ze facet zdradza to w duzym stopniu wina kobiety?" wina, to zbyt duzo powiedziane, ale czesto i gesto kobieta potrafi sie do zdrady przyczynic... oczywiscie sa osobniki ktore beda zdradzac zawsze, ale czesc zdradzi tylko wtedy, gdy bedzie im czegos bardzo brakować... kobiety czesto podkreslaja, jak to facet ma z nimi dobrze, bo ma uprane, ugotowane, poprasowane i posprzatane.. zupelnie nie pojmujac, ze wielu facetow nie chce kucharki i sprzataczki - woli by partnerka byla kobieta - kochanka...

Gość moja propozycja
komiczne nie znoszę cie serdecznie:-o,ale w tym wypadku musze przyznac ci racje