Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

15.10.08 - start

Znowu placze przez drania, juz nawet nie mam sily byc silna

Polecane posty

cholera jasna On jest wieczne dziecko, znow Go wylali z pracy, nie mieszkamy razem ja w akademiku, to mi siedzi na glowie , wszystko musze zalatwiac, nie ma nawet mieszkania, ma 29lat i nie ma nawet studiow tylko jakies studia... jest niezwykle dobrym i kochajacym czlowiekiem, ale jest totalnym dzieckiem

zawsze mu 3 razy musze powtarzac co robie danego dnia, a On i tak zapomina nigdy nie zapyta , jak mi jest , ciagle to ja latam a to nie moze znalezc paszportu , a to zxapomnial numeru konta, a to nie umie czegos przeczytac (mieszkamy za granica ,a On nie zna jezyka) rece opadaja

umowilismy sie ,ze podejme doktorat , ale On musi pracowac , bo ja bede pracowala na pol etatu i sama nsa nie utrzymam to poszedl do pracy .....po 3 tyg Go wylali

Gość Jak zawsze wina
leży po 2-ch stronach :) On nie jest dzieckiem, tylko ty go tak traktujesz i nie chcę ciebie martwić, ale to nie wróży dobrze waszemu związkowi To dorosły człowiek i DAJ MU SIĘ WYKAZAĆ On wie co i jak oraz kiedy zrobić ... przestań mu matkować dziewczyno. Pozdrawiam

Gość kc kc z ck
"nie ma nawet studiów tylko jakieś studia" :) przestan wszytsko za niego zalatwiac - raz czy dwa dupa mu sie spali to zacznie sie sam zajmowac swoimi sprawami :)

Gość ldldldldldld
Czemu oni tacy są? A czemu ONE są takie głupie? Na co ty liczysz wiążąc się z kimś takim? On się nie zmieni, zapomnij. Pytanie, co tobą kieruje, że wybrałaś sobie takiego partnera.

Gość ldldldldldld
"bo jak mu zostawiam pole do popisu to zawsze wszystko popsuje i mam 2 razy tyle roboty z zalatwianiem" Hmmmmm... Wiesz co, zrób mu przysługę i daj wolność, bo szczerze mówiąc robisz z niego większą fajtłapę niż jest.

Gość vmdmdmddm
Ten facet może się jeszcze odnaleźć przy jakiejś zagubionej i nieśmiałej duszyczce, która nie będzie załatwiać za niego wszystkiego i wbijać w poczucie winy, że nic nie potrafi.

Gość foaoaoao
Tworzycie toksyczny związek. I tak, nie pomagasz mu. Zresztą z was już nic nie będzie i im szybciej się rozstaniecie, tym lepiej/

Gość tetarka
dziewczyno to duży chłopiec daj sobie spokój czy masz zamiar przepłakac całe życie i wszystko miec na swoim karku to nie te czasy żebyś nadskakiwała , pomyślo sobie

Gość Totalna paranoja normalnie

Gość Wiesz jesteś
tak naiwna, że aż śmieszna On potrafi nie bój się, to jego życie i przestań nim kierować, on tego nie chce Nie jesteś jego matką tylko dziewczyną Nie bedzie miał co zjeść to poszuka pracę to nie twoja broszka dziewczyno Z tego co piszesz to wnioskuje, że nie z nim jest coś nie tak tylko z tobą Zaczni mysleć, myślenie wbrew pozorom nie boli

Gość 15.10.2008 - start
ciekawe co bys powiedziala , jakbys miala takiego w domu

A rozmawiacie o tym? Czy on wie o twoich roztekach? Mysle, ze szczera rozmowa o waszych wzajemnych oczekiwaniach w tym zwiazku jest wskazana.

Gość 15.10.2008 - start
rozmawialam z nim wielokrotnie nie dociera...............

Gość 15.10.2008 - start
buuuu

zabawne, kiedyś też zaczęłam myśleć, że mój mąż to sobie nie da rady sam. Rozwiodłam sie z nim i...jakoś sobie radzi :D:D:D Dlaczego? BO MUSI.

chyba bede musiala zrobic to samo ze swoim xD rozwieść sie z nim . Moze faktycznie sie leń ogarnie. Nic doslownie nie robi ale powodów do narzekań ma całą mase.... grrr

Gość Totalna paranoja normalnie