Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mało nas mało nas

Fotel ginekologiczny, podpaski i tampony.... w TV

Polecane posty

Gość mało nas mało nas

Witam! Chcę zaprosić Was do dyskusji na wyżej wymieniony temat. Jakie macie odczucia, kiedy porusza się temat zdrowia kobiet od razu media pokazują fotel ginekologiczny lub łóżko, na którym kobiety rodzą dzieci. Jestem kobietą i dla mnie jest to niesmaczne, kiedy to widzę. Moja połówka też tak twierdzi. To samo tyczy się reklam podpasek i tamponów. Zero intymności. Czekam na Wasze opinie Zapraszam

Gość ważniakowa
a co majapokazywać, kaczora donalda ? Mnie to w ogól,e nie obrzydza. Nie pokazują tam czyjejś pipy, podpaski nie sa zakrwawione - to co w nich obrzydliwego ?

Gość jeojeo
jestem tego samego zdania , co autorka.................

Ostatnio always ma nowa reklamie podpasek i wystepuje tam idiotyczny tekst ,,have a happy period,, no dla mnie to juz przesada choc na ogol reklamy podpasek i tamponow mnie nie ruszaja. Nie widze w nich nic niesmacznego.

Gość ale jaja na maxa
a mój wujek zawsze sie bulwersuje jak je kolacje i jest reklama podpasek hehehe - dobrze mu tak , bo go nie lubie. Zwaliłabym mu na łeb 20 kg podpasek uzywanych....

mnie to nie rusza bardziej obrzydzaja mnie reklamy srodkow przeczyszczajacych :/ jesz kolacje o 20 a tam non stop czyjes gazy, wzdecia i inny shit w TV bleee ;|

Gość facet xxxxx
mi to kompletnie nie przeszkadza i nie widzę potrzeby chronienia tej sfery jako jakąś intymną. normalna rzecz jak mycie zębów. często kupuje żonie tampony, ona nie krępuje się ich przy mnie zmieniać, czynność jak czynność.

Gość Fąfala
a ja nie rozumiem, dlaczego mówiąc w Wiadomościch czy Faktach o porodzie, leczeniu raka, aborcji, badaniu podczas ciąży ostatnio wymaganym przez rząd, profilaktyce ZAWSZE pokazują fotel ginekologiczny z podstawkami na nogi

Gość dziwni ludzie
nie rozumiem Was, przeciez to taka sfera jak kazda inna... facet sie goli, kobieta zmienia tampony/podpaski i chodzi do gina. co w tym dziwnego? nigdy nie myslalam, ze spoleczenstwo moze byc tak ograniczone...:O

Gość ograniczona
Fąfala właśnie mi też o to chodzi

Gość ograniczona
Można stwierdzić, że większość uwielbia te widoki.... Czy Wy jesteście normalni? Autorce chodzi o to, że jak tylko padnie słowo kobieta i jej zdrowie pokazują fotel.... nie wystarczy sam lekarz? To PROPONUJĘ, kiedy mówią o prostacie, niech od razu pokazują genitalia...... Wielu kobietom kojarzy się to z bólem i czy za każdym razem muszą ten widok znosić???

Gość pooooodbuham

Gość poprostu ohyda
też tego nie lubię i tyle......

Gość dod górkę

Gość ten widok znosić
JAJO

Gość jeojeo
a co faceci na to???