Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak pomyslow na nickkkkkkk

jak go uspokoic..pomozcie

Polecane posty

jeszcze pol roku temu chorowalam na bulimie,ale dzieki wsparciu moich rodzicow i chlopaka udalo m isie z tego wyjsc.ale mam teraz inny problem...zaczelam prace w sierpniu tego roku poniewaz poczulam,ze nadeszla ta chwila,ze musze zaczac zyc normalnie,poczulam,ze chce nawiazac kontakt z ludzmi. moj narzeczony bardzo sie martwi o mnie od kiedy wyszlo na swiatlo dzienne,ze tak powiem,to ze jestem chora. od wyleczenia minelo juz ponad pol roku, a on nadal sie martwi, robi mi wciaz jakies pyszne przekaski do pracy, robi mi kanapki niespodzianki,zebym pozniej mogla powiedziec z czym byly... on terche przesadza,wiem,ze sie martwi widze ze mnie bardzo kocha, i wiemze on chce mi pomoc,ale juz naprawde mi pomogl i jestem zdrowa, mowilam mu to wiele razy a on i tak swoje..prosze podpowiedzcie mi co moge zrobic,zeby go troche uspokoic,przeciez juz nie musi tak nade mna czuwac...

🌼

Gość brzydka jak noc
Tylko pozazdrościć.

Gość vmdmdmddm
Szczerze mowiąc nie wiem, jak robienie komuś kanapek i wciskanie innych smakołyków na pomoc osobie z obsesją tycia w związku z tym rzygania wszystkim, co zje.

Gość earten
Ile utyłaś na takim podtuczaniu?

4 kg ::) NIE JESTEM GRUBA:)

Gość lalalalla
No tą metodą kilogramy przybędą bardzo szybko i zacznie się znowu rzyganko..

Gość lalalalla
Ale będziesz i to szybko.

Gość lalalalla
No to 4 kg do przodu, nieźle.

Gość foaoaoao
Co za głupek, przecież on w ten sposób tylko poglębia twój problem.

:( nie pomogliscie mi. zadne rzyganie nie wroci, JESTEM ZDROWA i chce zeby on tez to zrozumial, juz nie potrzebuje sprawdzania czy zjadla wszystko itd...jak mu to wytlumaczyc, bo tak po prostu sie nie da:(

Gość aniaaa=wiara
Ja w Ciebie wierze baardzo mocno.. Przejelam sie tym co napisalas.. Mialas tyle sily..NIE PODDAWAJ SIE NIGDY :*** Poza tym masz przy sobie skarb, ktory chce Ci pomoc.. Mozesz mu zaproponowac,zeby powoli (moze na poczatek choc raz w miesiacu/moze w tygodzniu jezeli da rade) robil Ci mniej tego sniadanka, albo zeby dal Ci jeden taki dzien (a pozniej go popros o zwiekszenie limitu do dwoch..potem do trzech stopniowo)zeby ci nie dawal jedzenia.. Trzymam ZA CIEBIE kciuki;)