Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona już

nie wiem co się stało

Polecane posty

Gość zmęczona już

ogarnia mnie takie ogólne uczucie beznadziei... nie wiem dlaczego... coś mnie przytłacza, ale nie wiem co... w zasadzie wszystko powinno być w porządku... nic się nie stało... owszem miałam ostatnio parę problemów, ale wszystko wróciło do normy, a ja czuję się gorzej, niż wtedy, przedtem... jest mi tak strasznie smutno... cały dzień wesoła, uśmiechnięta, pogodna, a kiedy wracam do domu chce mi się płakać... tylko nie mam powodu... czegoś mi brakuje. to żadna huśtawka nastrojów związana z hormonami, bo ten stan utrzymuje się już ponad 2 tygodnie...

Gość mysle ze to depresja

Gość zmęczona już
jem codziennie silice .capiwit witamine c,witamine d,biowital,witaral,i nic nie pomaga,pije syropy,boire tabletki na przeczyszczenie

Gość zmęczona już
na solarium nie pójde bo zjaralam sobie twarz i wyglądam na 2 razy starszą

Gość apple juice
to idz bez twarzy, solarka naprawde poprawia humor, to potwierdzone naukowo. a poza tym zrob sobie ciepla kapiel z olejkiem i swiecami... odpocznij posluchaj muzyki... i dopiero wyluzowana, na spokojnie przemysl czemu tak sie czujesz

Ze mna jest tez cos ostatnio nie tak.Czepim sie wszystkich o wszystko bez powodu.Wszystko mnie denerwuje i ogolnie jest do dupy:O Mysle jednak ze jest to jesienne przesilenie i juz niebawem wroce do normy:)

Gość peny-lane
Co z tego, że po jakichś zabiegach się lepiej poczuje, skoro będzie to jedynie złudne, chwilowe szczęście.. nie rozwiąże to problemu jaki zapewne nieświadoma tego nosisz, być może kroczysz niewłaściwą drogą w zyciu i to gdzieś w Tobie się kumuluje, po czym tryska, jak wspomniałaś, gdy wracasz do domu.. Pomyśl nad tym czy jesteś zadowolona ze swojej obecnej sytuacji, czy Twoje zajęcie Cię satysfakcjonuje

Gość zmęczona już
wszystkie wypowiedzi, oprócz pierwszej rzecz jasna to podszyw nie chce iść na solarium, nie mam czasu na relaksujące kąpiele... no właśnie ostatnio mam wrażenie, że wszystko mi się wali... tylko to są drobne sprawy... i ostatnio właśnie nie widzę celu w tym, co robię... i nie wiem co dalej z tym, czego się ucze, żadnych perspektyw... ;( towarzysko niby jest ok... dobrze się czuję wśród ludzi i oni ze mną też..., ale czasami czuję się tak, jakbym nie była sobą... wiecznie wyluzowana, wesoła, zabawna, elokwentna..., tylko, że automatycznie... taka wyuczona osobowość... kurcze... nie chce mi się już.

Gość zmęczona już
i chyba brakuje mi kogoś bliskiego... kogoś, kto by mnie przytulił i był blisko w takich sytuacjach jak ta...

Gość ciesz sie ze
to raczej depresja jesienno-zimowa a nie hormony

Gość zmęczona już
wiem, że nie hormony...ale depresja to to nie jest raczej... nie mam aż takiego doła i póki co normalnie funkcjonuję

nie masz czasu na kąpiel a na kafejce siedzisz... no racja... Na zęby tez czasu nie masz ??! Wez sie ogarnij !