magdasfas 0 Napisano Październik 29, 2008 Lekarz przepisał mi bromergon, ponieważ staram się z mężem o dzidzie i wczoraj dostałam okres, ale w zasadzie to było tylko plamienie i popołudniu już go tez nie było i tak do dzisiaj jest \"sucho\" - jakby okres zaniknął. Czy to może być spowodowane bromergonem? Proszę o szybką odpowiedź , bo się martwię. Dodam, że robiłam test i wyszedł negatywny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdasfas 0 Napisano Październik 29, 2008 nikt nic nie wie na temat, pomóżcie dziewczyny bo zwariuje z nerwów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdasfas 0 Napisano Październik 29, 2008 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdasfas 0 Napisano Październik 29, 2008 Dodam , że te wczorajsze plamienie wystąpiło w dniu spodziewanej miesiączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdasfas 0 Napisano Październik 30, 2008 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdasfas 0 Napisano Październik 30, 2008 Dostałam dzisija okres. Nie iwem czy to takie opóźnienie, a może poroniłam - jeju ja zwariuje. Kto brał ten bromek moze mi cos podpowie moze to normalne, ze najpierw jest plamienie , a potem normalnie @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdasfas 0 Napisano Październik 30, 2008 bromek biorę na podwyzszona prolaktyne. I we wtork miałam tylko plamienie i bolał mnie brzucha jak na okres i kłuły jajniki , a dzisiaj juz dostaął mjakby okres. Nie iwem co sie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magdasfas 0 Napisano Październik 30, 2008 No właśnie jetsem umówiona na poniedzialek , ale to jeszce tyle czasu - zwariuje do tego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach