Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrycja_2002

szczeniaki cocer spaniela do sprzedania

Polecane posty

Gość patrycja_2002
dzięki :)

Gość Ale cocker spanielki
nie maja ogonow!

Gość patrycja_2002
mają, już nie obcina się psom ogonów, nie ma co zadawać im bólu.

Gość Xang Gin prosto z Chin
Wyglądają smacznie , ty zejsc z cena to ja sie skusic i kupic

powaznie?to jestz zabronione usuwanie ogonow?

Gość ccccccvbg
kolejny rozmnażacz, kolejna pseudohodowla nie masz na czym zarabiać?

Gość patrycja_2002
no podobno tak, bo za wiele bólu na nic :) ten cocker spaniel do którego moja sunia była dopuszczana to pies, który bierze udział w różnych wystawach i taż ma ogon, bo podobno teraz już bez ogona nie można, ale wiesz, nie wiem czy jakieś przepisy to regulują.

kooejny pseudowhodowca! miot jest zgloszony ??? mowisz ze nie obcinasz ogonow pieska bo nie chcesz zadawac im bolu ale wikszy bol to schronisko,moja droga. a takie pieski z pseudohodolwi maja duze szanse by tam trwafic :(

Gość patrycja_2002
mam pieski i chcę je sprzedać :) jest im u mnie dobrze, więc nie wiem w czym problem.

Gość Xang Gin prosto z Chin
ccccccvbg kolejny rozmnażacz, kolejna pseudohodowla nie masz na czym zarabiać? Kolejny pseudoczłowiek Zazdroscisz bo nigdy nie jadles ;p i nie zjesz bo Cie nie stac buraku

Gość duell
tak,teraz obcinanie ogonków jak i uszu jest zabronione

Gość ccccccvbg
w tym ze schroniska są przepełnione i nie rozmnaża sie nierodowodowych psów. za granicą jest już zakaz ogłaszania nierodowodowych psów bo są juz swiadomi skali bezdomnosci zwierzat. suki nie przeznaczone do hodowli sie sterylizuje.

problem jest w tym ze pieski moga trafic do schroniska!! Tak nie wolno,nie kazdy pies nadaje sie do rozmnazania! a ten miot MUSI byc zgloszony w jakims tam urzedzie,wtedy to wszystko bedzie legalnie i psiaczki beda mialy mniejsza szanse na szmutny zywot w schronisku :*

Gość azakloj
i tak właśnie przyczyniasz się do bezdomności tych lub innych psiaków.

Gość patrycja_2002
jak ich nie sprzedam, to rozdam za darmo po rodzinie, jest wiele chętnych więc raczej schronisko im nie grozi. Myślę, że jak ktoś już wyda pieniądze na psa, to chyba nie po to, żeby go potem wyrzucić.

Gość patrycja_2002
ale dlaczego od razu zakładacie, że te psy trafią do schroniska??

Gość duell
ale czemu wy się czepiacie dziewczyny...dopuściła sunię to chce sprzedać szczeniaczki..normalna sprawa....i po co od razu wyjezdzacie ze pseudohodowla,,ze wylądują w schronisku...przeciez i tak je ktos kupi,nie kazdy potrzebuje pieska z rodowodem..

Gość zxvv
u nas to i psy z rodowodem trafiają do schronisk... szukałam ostatnio pieska w schroniskach dla znajomych i widziałam ogłoszenia o psach które miały tatuaże więc musiały mieć rodowody i co ? i tak się ich ktoś pozbył!!!

Gość ccccccvbg
a umiesz mnozyc? ty rozmnozylas i sa pseudo cocker spanielki, dlatego szybko pojda, a ktos inny moze rozmnozyc z mieszancem, juz tak latwo nie pojda, a jak pojda to znowu od poczatku, rozmnazanie itp i stad sie biora psy w schroniskach. dlatego w umowach adopcyjnych w schroniskach najwazniejszy punkt to sterylizacja bo tylko tak ma sie 100% pewnosc ze z jednego psa nie zrobi sie 100.

Gość patrycja_2002
no wiecie cocker spaniele z rodowodem to koszt ok 1500 zł nie wiem czy każdego na to stać. duell, dzięki :)

Gość ccccccvbg
TAK raz na pol roku w schronisku trafi sie pies z rodowodem a ile jest tych w typie rasy? bo to nie są RASOWE psy schroniska sa pelne psów w typie rasy,takich na które minęła moda cocker spaniele tez sa, ale to nie ma nic do rzeczy- po prostu po co rozmnazać , dopuszczac skoro tyle psow czeka na domy????

Poniewaz suki NIERODOWODOWE nie moga byc rozmarzane.,a schronisa sa przepelnione!

Gość ccccccvbg
jak kogos nie stac to niech sobie zbiera, skoro chce taką rase posiadać a jak nie chce zbierac to niech wezmie psa ze schroniska a nie wspiera ludzi rozmnazajacych bez potrzeby swoje zwierzeta

Gość duell
juz przestańcie dziwaczeć...ktoś jak jest głupi to tez moze psa rodowodowego rozmnożyć z kundlem i pozniej te szczeniaki wywalić na smietnik....czemu z góry zakładacie ze te pieski wyladuja w schronisku...przeciez jak ktos kupi to nie po to zeby do schroniska oddac...

Gość patrycja_2002
ccccccvbg, zabrzmiało to tak jakby moją winą było to, że psy lądują w schroniskach.

PRZYCZYNILAS SIE DO BEZDOMNOSCI LUB SMIERCI KILKU SZCZENIAKOW. NIE KONIECZNIE,TYCH ALE MOZE JESLI KTOS BY NIE KUPI OD CIEBIE TO BY ZE SCHRONISKA WZIOL.!

Gość duell
suka chociaz raz w zyciu powinna byc dopuszczona zeby pózniej nie miała problemów ze zdrowiem..typu urojone ciąże itp